Емоционална и силно турболентна седмица преживяха най-възрастните участници във Фермата“.

...
Емоционална и силно турболентна седмица преживяха най-възрастните участници във Фермата“.
Коментари Харесай

Най-възрастните участници се сбогуваха с „Фермата“

Емоционална и мощно турболентна седмица претърпяха най-възрастните участници във „ Фермата “. Гинекологът Мажена Панова и автотенекеджията Гечо Гечев си потеглиха вечно от предаването. Двамата връстници напуснаха най-градивното риалити по разнообразни аргументи, само че сърцатото им присъединяване ще бъде помнено дълго.  

  

Всяка жена може да реализира фантазиите си, без значение от възрастта си, потвърди 56-годишната Мажена на Арената в събота вечер. Въпреки че падна с 4 на 11 от многодетната майка и шампионка от шестия сезон на „ Фермата “ Веселка Маринова, лекарката сподели голям хъс и воля за победа. „ Във „ Фермата “ желаех да избягам от всекидневието и да се предизвикам. Като подарък от предаването си взимам страстта, другарството и опита. Доказах, че дамите на моята възраст не би трябвало да се отхвърлят, а да сграбчват всеки миг от живота, тъй като всяка секунда е неповторимо прекарване “, съобщи кипящата от сила участничка, която е родена в Полша, само че от години работи в България и се радва на голямо почитание измежду пациентите си.  



Сблъсъкът сред съперничките стартира със сериозен превес на Веселка. В първата борба - сцепване на дърва, тя унищожи дънерите с изключителна експедитивност и гняв, регистрира забележителните 29 кг и поведе пред Мажена, която натрупа едвам 8 кг, само че не падна духом. Съперничките продължиха да мерят сили в цепенето на ритловица, търкалянето на бъчви и стрелбата с пясъчни торбички. Веселка беше по-пъргава и приключи с два пъти по-добро време, макар травмата на дясната ръка. Първата жена победител във „ Фермата “ се оправи по-бързо и с последвалото тестване - рязането на филии от греда и стрелбата по стена от дървени кубчета.

   

Опонентката й обаче съумя да си върне позициите, като сподели отлични познания. Мажена даде три правилни отговора на въпросите от Алманаха, а Веселка - нито един. Окрилена, лекарката влезе с високо вдигната глава и мощна мотивация в последната, решителна борба, изискваща  наблюдателност и памет. Двете участнички трябваше да запомнят подредбата на разнообразни предмети и да я пресъздадат. Задачата лиши на Мажена малко над 19 минути, а на Весела - единствено 4 минути, и тя справедливо победи както в борбата, по този начин и в дуела.  



Победата на Веселка донесе дълго чаканото обединяване на двата конкурентни тима – „ Стари герои “ и „ Нови очаквания “. От понеделник Веселка ще е фермер на седмицата на цялата група. Освен че завоюва дуела, тя донесе последната, пета точка на ветераните от „ Стари герои “. Конкурентният отбор остана с две точки по-малко, по тази причина участниците в него ще бъдат подложени на двуседмични ограничения. През този интервал те няма да разполагат с покрив и легло, няма да имат право да се хранят на една маса с ветераните, ще получават половин дажба храна и ще са принудени да носят единствено черно-бели облекла. Никой от представителите на изгубилия тим няма да има право да бъде фермер на седмицата.



Освен с енергичната Мажена, „ Фермата “ се раздели с още един живописен участник - Гечо Гечев, най-възрастния мъж в предаването.



Автотенекеджията от село Голец, който живее в Лиеж, Белгия, беше дисквалифициран служебно. От продукцията го отстраниха, откакто удари по рамото треньорката по художествена гимнастика Валерия Дочева преди старта на игра по пейнтбол, тъй като реши, че тя не съблюдава инструктажа за боравене с оръжието. Според разпоредбите на „ Фермата “ обаче, физическите удари сред участници са безусловно неразрешени, по тази причина Гечо си потегли вечно от конкуренцията за 100 000 лв..
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР