Емоциите са страхотни!“ Това заяви Асен Митков, който влезе от пейката

...
Емоциите са страхотни!“
Това заяви Асен Митков, който влезе от пейката
Коментари Харесай

Асен Митков: Надявам се да продължавам така

„ Емоциите са страхотни! “

Това съобщи Асен Митков, който влезе от пейката и донесе триумфа на Левски над Етър (Велико Търново) с минималното 1:0 в мач от Х кръг на футболната ни efbet Лига, игран на „ Герена “.

„ Винаги, когато вкарваш на този стадион, страстите са хубави и се надявам да не преставам да въвеждам и веселя почитателите ни “, уточни 18-годишният гений на „ сините “, който се разписа в 82-ата минута на мача с „ болярите “.

„ Срещу нас всички тимове излизат за играят на 100% и по тази причина постоянно ни е мъчно. Няма да имаме лесни мачове, всички ще са тежки. Надявам се да си вкарваме ситуациите и да можем да печелим мачовете си по-лесно. По-трудно е, когато играеш против сгъстена защита, само че би трябвало да поправяме някои неща в офанзива и да вървим напред. Днес имахме удари, само че липсваха чистите положения “, уточни той.

„ Млад съм, постоянно е добре като въвеждам и играя добре. Надявам се да не преставам по този начин. Отговорност е №10, само че се надявам да направя име с този номер и да ходя напред “, добави Митков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР