Емоциите, интересът, любовта, които изпитваме към даден мъж, невинаги могат

...
Емоциите, интересът, любовта, които изпитваме към даден мъж, невинаги могат
Коментари Харесай

3 причини да не си губиш времето с мъж, който не изпитва емоции към теб

Емоциите, ползата, любовта, които изпитваме към даден мъж, не всеки път могат да бъдат споделени. Винаги имаме упования да е взаимно, да успеем да развием в позитивна посока взаимоотношенията си. Комуникацията с него ни е приятна, по някакъв изцяло замайващ метод се усещаме харесвани. Търсим и най-малкото нещо, за което да се хванем и да си кажем, че той е на нашата вълна. Реалността обаче е друга. Защо не трябва да си губите времето с мъж, който не ви харесва?

Няма по какъв начин да измененията решението му
Когато един мъж ви е споделил, че не се усеща сантиментално към вас, не търси връзка, не ви харесва по метода, по който ви желае, няма никакъв смисъл да се пробвате да измененията решението му. В някои случаи той може да продължи да флиртува с вас, да е общителен, само че това нищо не значи. Той единствено се забавлява, не влага смисъл. От друга страна, вие губите месеци, от време на време години в това да чакате, да се надявате, да се потвърждавате. Ако ви каже, че не се усеща по същия метод като вас и не е подготвен да има връзка с вас, значи, че това е решението му. Вие може да продължавате с опитите да го накарате да стартира да гледа на вас по различен метод, само че е малко евентуално да се случи знамение.

Помислете за самочувствието ви
Когато давате цялата си сила и страсти към мъж, който не желае да бъде с вас, който не ви обича, вие унищожавате вашето самочувствие. Любовта или я има, или я няма. Не молим за обич, не молим да ни обичат. И до момента в който се самонаранявате, борейки се за някого, на който му е все едно за вас, стартират да се появяват подозрения дали във вас е повода, че не сте почтена за него. Това не е правилно! Не може всякога, когато някой не споделя страстите ви, да смятате, че казусът сте вие. Не забравяйте, че любовта към себе си е най-важна. И вместо да си губите времето, започнете да се грижите по-добре за себе си, да се обичате.

Има някого, за който вие ще сте най-прекрасната
Когато си несподелено влюбена, да ти кажат, че има някого, който е подобаващия за теб и ще го срещнеш в точния миг, не звучи окуражаващо. Сякаш усилва болката, само че това е самата истина. Колкото повече не ни желаят, толкоз повече се вкопчваме в концепцията да имаме този мъж. Забележете – концепцията. Подсъзнателно знаем, че той не е за нас, само че желаеме да ни желае. А единствено помислете, какъв брой благоприятни условия пропускате. Дори да не започнете нова връзка, вкопчването в несподелената обич ви лишава от приятни срещи, забавни контакти, може би даже сътрудник, който ще ви направи щастлива.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР