Емилия публикува серия кадри от предстоящия си видеоклип, който е

...
Емилия публикува серия кадри от предстоящия си видеоклип, който е
Коментари Харесай

Прави ли си реклама Емилия на гърба на покойния Денис Теофиков?

Емилия разгласява серия фрагменти от идния си видеоклип, който е и последният й дует с Денис Теофиков, който умря преди няколко месеца. Певицата към този момент пусна тийзър на лентата и разгласи премиерата – 11 март в 11.03 часа, в онлайн канала й. Много от почитателите й я поздравиха за дуета, а други я упрекнаха, че си прави реклама на гърба на починалия юноша. Ден преди да излезе клипа тя насочи специфична признателност към екипа, осъществил огромния план.

„ Да, време е. След толкоз доста събития в живота ни, самоуверено мога да заявя, че това е планът на живота ми до този миг! Не съм си представяла, че в дни на пандемия ще можем да съберем толкоз огромен и работещ екип. Благодаря на всички артисти за професионализма и отделеното време! На каскадьорите, които бяха мега яки! На всеки, който беше с нас и до нас! “ – написа изпълнителката.
Специално за дуетния си сътрудник споделя: „ Денис…… Ех, Денис… Какви проекти имахме да представим уместно дуетите ни, само че ние си вършим проекти, а Господ за нас има други “.



Емилия и Денис

Фолк звездата разкри още, че тъкмо по това време е схванала, че е бременна. Въпреки деликатното си положение, тя философски издържала тежкия снимачен развой.

„ Точно тогава, преди съвсем 10 месеца разбрах за Жоржина.Не беше елементарно. Бяха дълги и тежки снимачни дни, само че всичко си заслужаваше. Всеки един миг си струваше! Всички доста работихме за този резултат. Вярвам, че ще усетите страстта и ще оставим диря в сърцата ви “ – изясни тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР