Емилия организира приказен втори рожден ден на дъщеричката си от

...
Емилия организира приказен втори рожден ден на дъщеричката си от
Коментари Харесай

Емилия по стъпките на Николета, изненада щерка си с...

Емилия провежда баснословен втори рожден ден на дъщеричката си от Коко Динев - Мира. Певицата направи празненство на тематика „ Замръзналото кралство ”, тъкмо като това, което Николета бе направила преди време за дъщеря си.

Блондинката пусна фотоси в профила си, на които се вижда, че всичко по време на празненството е било в снежинки и принцесите от анимацията на „ Дисни ”. Феновете й обаче мигновено се досетиха от къде е взаимствала концепцията за празненството, написа Блиц.

На забавата, проведена от Емилия, има специфична табела, на която написа, че това е празненството на принцеса Мира. На него има торта с лика на Елза от „ Замръзналото кралство ”, снежинки, панделки, близалки и сладки още веднъж с лика на героинята от филмчето.

Миналата година пък Николета провежда същото празненство за детето си от Божинов. Малката Никол отпразнува четвъртия си рожден ден с доста другари и аниматори, а тематиката на купона й бе точно „ Замръзналото кралство ”. Всичко бе доста шумно отразено от медиите.

Емилия очевидно също се бори за медийно внимание, заливайки обществената мрежа с разнообразни фрагменти от събитието, на които обаче няма и диря от Башур. Все отново допускаме, че половинката й също е участвала. Преди дни двамата дадоха искрено и прочувствено изявление пред Мен Дьо. В него те приказваха за първи път за гибелта на сина на милионера Феди, за болката и страданието през което са минали и разкриха, че единствено любовта ги е крепила.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР