Емилия категорично отрече да е охулила бившия си мъж Коко

...
Емилия категорично отрече да е охулила бившия си мъж Коко
Коментари Харесай

След Убийствените Думи! Емилия Направи Пълен Обрат! Вижте Какво Каза За Коко Динев

Емилия изрично отхвърли да е охулила някогашния си мъж Коко Динев – написа „ Уикенд “. Парчето „ Все едно ми е “, което разбуни духовете неотдавна, въобще не било отдадено на него. Певицата е безапелационна, че спекулациите по тематиката би трябвало неотложно да секнат – отбелязва изданието.

„ До момента в моята кариера не съм посвещавала ария на никого, тъй като просто не съм го почувствала. Моля медиите да не подвеждат публиката с погрешни изказвания. С екипа, с който съм осъществила не една и две песни, сме се водили от концепцията за усета на почитателите. Имам образование, което не ми разрешава да атакувам някого – още повече посредством песните си. Не бих паднала толкоз ниско да забърквам персоналните си връзки с професионалните, а в случай че някой ден посветя ария на някого, тя ще е за огромната обич и ще е балада “ – разгласи певицата в преднамерено изказване във Facebook.

Дали песента на Емилия е за Коко Динев, или не, „ Уикенд “ не се наема да разяснява. Факт е обаче, че парчето се трансформира в шлагер и изстреля певицата на челните места в класациите. И различен факт е налице – почитателите на изпълнителката не понижават, без значение какво се случва в персоналния й живот.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР