Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, пусна снимки от мястото,

...
Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, пусна снимки от мястото,
Коментари Харесай

Емили скърби за загиналата Виктория: Докога ще търпим този ад? СНИМКИ

Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, пусна фотоси от мястото, на което почина 19-годишното момиче в София.

Камион се вряза в спирка на градския превоз в София в петък сутрина и лиши живота на усмихнато 19-годишно момиче. Според свидетел момичето е пресичало на пешеходната пътека на ул. „ Кестенова гора “. Говорела по телефона, когато в тил я връхлита камионът.

Впоследствие се откри, че блъсналият момичето в София има седем наказателни постановления за дребни нарушавания. Всички те са му били връчени и са платени. Има и налагани санкции по фиш - за липса на колан, за невключени светлини. Издаден му е и един фиш за каране с превишена скорост през септември. Според очевидци 53-годишният Валентин Иванов е карал камиона си с висока скорост. Разследващите също са на мнение, че ограничаването от 30 км/ч. е било доста превишено. 

Загиналата се споделя Виктория Мариева, неин непосредствен заяви тъжната новина в обществените мрежи.

Ето какво написа Стефан Маринов: " Никой не може да ви приготви за загуба, която идва като бърз вятър. Успокойте се обаче, знаейки, че тя в този момент почива в обятията на нашия Господ. Моите най-дълбоки съболезнования на фамилията. Почивай в мир ".

Профилът на починалото момиче в обществената мрежа Facebook се изпълни със съболезнователни постове. Нейни близки и другари недоумяваха по какъв начин е допустимо Вики да си е отишла по този изключително безразсъден метод. Емили Йорданова също изрази съболезнования. Тя показа фотоси от мястото на нещастието и яростно написа в акаунта си в Инстаграм: " Докога ще поносим този пъкъл на пътя? ".

От обявата на Емили научаваме, че тя се е познавала с Виктория, или най-малко виртуално. Момичето с тротинетката написа още, че преди две седмици са щели да се виждат с Вики, само че тогава срещата се разпаднала и я отсрочили във времето.

Ето какво гласи цялата обява на Емили:

" Докога??? Докога ще поносим този пъкъл на пътя? Както си пресичаш на пешеходна пътека и вървиш по тротоара, внезапно към този момент те няма и си на оня свят! 

За следващ път е умрял младеж (младо момиче на 19 години), поради невниманието и разсеяността на някои водачи, които не гледат къде карат! Същото това момиче го познавам! Комуникирали сме в Инстаграм на персонално! Казва се Виктория Мариева и щяхме да се срещаме и срещаме онлайн преди 2 седмици! Но заради условия тогава не успяхме да се срещнем и си отложихме срещата за по-натам! Никой не е знаел, че сходно нещо ще я сполети!

Нека страната се заеме с този следващ смъртен случай на пътя и да смъкна всички неориентирани и разсеяни водачи от колите!!!

Почивай в мир, блага Вики!!! Искрени съболезнования на фамилията на Вики! "  
   View this post on Instagram

Още по тематиката тук:
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР