Eмили Йорданова е най-известното момиче в България, след като не

...
Eмили Йорданова е най-известното момиче в България, след като не
Коментари Харесай

Тротонеткаджийката Емили: Мразех майка ми и баща ми, добре че умряха

Eмили Йорданова е най-известното момиче в България, откакто освен вилнея с тротинетка по автомагистралата със 120 километра в час, само че се оказа и родена като момче. Плевенчанката, която е на 21 години, е транс-джендър, като е родена като момче, само че от дребна мечтае да е момиче. Стана фамозна с лудото си шофиране на тротинетка по автомагистралата и с годежа си с участника от „ Фермата ” Тихомир Рангелов-Мелиса.

Емили се бори за правата на ЛГБТ хората от години, тъй като самата тя е страдала от извънредно отношение поради желанието да промени същността си. Живее с обичания Тихомир и твърди, че са най-хубавата транс-лесбийска двойка в България. Ще кара ли още веднъж тротинетката по автомагистралите, дали ще гласоподава на изборите на 2 октомври и по какъв начин я одобряват близките, тя описа особено за вестник „ Уикенд ”.

– Емили, откакто два пъти падна тежко, най-сетне продаваш прословутата си тротинетка. С какво ще я замениш?

– С мотор! Даже обикалям по огледи сега за мотори и желая да си купя подобен, който подвига 300 километра в час! Задължително съм решила марката да е „ Кавазаки ”, а моторът – пистов. Не съм карала до момента мотор, само че съм решила да изкарвам курсове за мотоциклет през октомври и живот и здраве, през ноември към този момент да стартирам да го карам. Ще е доста хубав, ще подвига 300… Ама няма да подвигам триста на всички места де, ще съблюдавам правила и знаци. Но ще се покажа с хубав и бляскав мотор!

– Зимата обаче множеството мотористи не карат, а моторите всеобщо стоят в гаражите.

– Да, само че в изсъхнало време, в случай че не вали дъжд или сняг, мога да карам. Аз и тротинетката я карах зимата, само че не в дъжда и снега. Продавам я обаче поради санкциите от КАТ, тъй като към този момент ми омръзна да ме заплашват – заплашиха ме, че идващият път ще ме задържат за 24 часа, в случай че карам отново тротинетката по автомагистралата. И аз споделих – добре, спирам изобщо, продавам я, закупувам си мотор и това е. А и откакто паднах неотдавна, взех решение, че няма да карам.

– Защо изобщо кара тази тротинетка по автомагистралата?

– Защото тя е мощна, тя подвига 120 километра в час, по какъв начин да я карам по велоалеите, където има хора, настрана, че нашите велоалеи никак не са с добра инфраструктура.

– Много известни хора получиха санкции за нарушавания на пътя – Андре Токев, Явор Бахаров…

– Да! Нарушения на пътя с кола би трябвало да се санкционират, там към този момент би трябвало да са сурови санкциите. Тротинетката няма даже регистрационен номер, а моите санкции са, че не карам по тротоара или велоалеята. Моята тротинетка е предопределена тъкмо за път, а не за велоалея – нейната минимална скорост е 50 километра и при по-ниска скорост просто става нестабилна. Ще ми липсва, да, само че в случай че отново продължа да го върша това, ще ме глобяват, глобяват, глобяват, най-сетне в пандиза ще ме вкарат и защо? С мотор към този момент ще си карам по разпоредбите, ще си вървя до Бургас, до Букурещ, до Скопие и няма да се разправям с нелепости. Защото с тротинетката очевидно на никое място не може, хората като видят такава изпадат в потрес, стряскат се. А за тротинетката към този момент имам клиенти, само че още не съм избрала съответен човек.

– Защо не си вземеш кола?

– А, кола не желая. С мотор има повече тръпка, преживяване на страстите, духа ме вятърът. С кола няма да ми е забавно, няма да имам никакво наслаждение или страст, затворена в една кабинка. Все едно с рейса пътувам. Аз карам доста деликатно, съблюдавам отдалеченост, само че хората се чудят на кой да си го изкарат, тъй като съм известна. Но аз сезирам столичния КАТ да ги санкции тези, които ме гонят и снимат, както и хора, които го вършат зад кормилото. Това е неразрешено! И имах присъединяване в шоуто на Слави, където приказвах по тези тематики и няма да оставя нещата по този начин.

– Слави ли те предложения персонално?

– Да, Слави ме предложения в шоуто с водещ Иво Сиромахов и имах 15 минути ефир в неговата телевизия.

– Ще гласуваш ли и има ли кой да избереш като младеж?

– Да, даже бих споделила кои са партиите, на които имам вяра. Ще гласоподавам твърдо, тъй като поддържам доста политиката в България и се надявам да се оправим в един миг. Партиите, които поддържам, са „ Продължаваме промяната ”, „ Демократична България ” и ГЕРБ, тъй като те са най-либералните партии в България. Те знаят най-добре какво да вършат.

– Слави няма да е удовлетворен от твоя отговор.

– А, не, чакайте в този момент! И Слави го одобрявам! „ ИТН ” също е добра партия, която гледа за развиването на страната. Но аз съм срещу „ Възраждане ”, БНС, „ Атака ”, тези националистките. Те са доста рискови и би трябвало да се забранят в България. Това са националисти, които преди година нападнаха и общностния център на ЛГБТ в София, водени от Боян Расате на БНС. Това е доста рискова партия. Те би трябвало да се отстранен от българската политика, това вреди на страната.

– А ти по какъв начин гледаш освен на партиите, само че и на хората, които те подлагат на критика за метода на живот, който си избрала? Била си момче, в този момент си момиче.

– Сега съм момиче, да. Държа да се промени законът за транссексуалните хора в България, тъй като доста имат проблеми със промяна на пола по юридически аргументи, с намирането на работа, дискриминирани са. И тази дискриминация идва тъкмо от тези партии, които загатнах – БНС, „ Възраждане ”, „ Атака ” най-много! „ Атака ” е най-лошата партия в България и не дава права на гейове, лесбийки, транссексуални, за промяна на пола и осиновяване на деца – неща, които би трябвало да са узаконени в България, както са узаконени в Европа.

– Ти би ли осиновила дете?

– Все още съм дребна, само че като порасна, бих го направила, нищо, че съм лесбийка и транссексуална. Децата в домовете не трябва да са там, там ги тормозят непрекъснато, не ги третират добре. Тези деца би трябвало да ги дават на лесбийките, гейовете и транссексуалните.

– Ти не си израсла в дом, само че била ли си унизена като дете?

– Да и това е хубаво да подчертая, че моите родители бяха доста неприятни, доста гадни хора. Постоянно ми се караха и се държаха неприятно с мен. Даваха ми по малко джобни пари, бяхме небогати, непрекъснато имаше кавги и обиди. И не ми позволяваха да ставам момиче, а аз още от дребна желаех да съм момиче, от 5-годишна желая да ставам жена! Още оттогава фантазията ми беше да съм Емили!

– Да, но Емили, не доста родители в България могат да си разрешат да дават доста джобни пари на децата си…

– Не, не е за това. Като цяло бяха доста неприятни родители, които не ми позволяваха да бъда себе си. С майка ми постоянно сме се били когато стане въпрос за сексуалността ми, тъй като аз хем одобрявам дами, хем самата желая да съм жена. И майка ми мразеше доста това. Беше срещу да си сменя пола и доста постоянно сме се били!

– Физически пердах или вербален?

– Бой, да, пердах! Като цяло и майка ми, и татко ми, те са умряли, както се споделя, лека им пръст, не че тяхната е лека, два кубика… И другото, което желая да кажа, е че никак не е хубаво да живееш в семейство, в което те наскърбяват всеки ден и не ти разрешават да бъдеш себе си. С татко ми съм имала история, в която сме се били доста, тъй като той хептен не ме приемаше – биеше ме, постановяваше ме с юмруци. Но аз като побеснях веднъж, ще го споделя и с вас, хванах един нож и го наръгах в ръката. Това го направих за отбрана, тъй като ме биеше във врата и аз хванах един нож и го ръгнах.

– Ти едно дете ли си?

– Да, едно дете съм, само че все пак те не ме обичаха.

– Кога починаха родителите ти?

– През 2017 година татко ми умря от инсулт, а майка ми от рак на белите дробове през 2018 година Те доста пушеха, татко ми доста пиеше. Но бих споделила, че въобще не скърбя, че са умряли! Защото животът ми в София е доста по-добър, тъй като тук всички ме одобряват каквато съм. Бях на 16 години, когато ги изгубих и се наложи 2 години да пребивавам при моите леля и вуйчо, където обстановката беше още по-зле. Там безусловно не одобряваха лесбийки, транссексуални и непрекъснато ме обиждаха и се карахме. Скандали, побоища и там, превръщане на маси, чупене на чинии, идваше полиция, беше доста ужасно!

– Тогава кои са ти в този момент най-близките хора?

– Най-близки са ми Тихомир, с който пребивавам и няколко от моите приятелки-лесбийки от София, с които се срещам. Имам афери с тях, любят ме и аз се любя с тях. Има доста хора, които ме поддържат, то стана цяла България, имам доста почитатели, последователки и хората ме обичат. Вече чувствам насладата на живота.

– Да се върнем на изборите. Каза, че би гласувала, само че би ли приела, в случай че някоя партия те предложения в своята листа?

– Да, бих приела покана и бих почнала да се образовам, тъй като съм още бебе в политиката, както се споделя. Не разбирам нищо съвсем с изключение на главните неща, по тази причина и още не се занимавам. И бих приела, в случай че поканата пристигна от партиите, които загатнах, че поддържам – ГЕРБ, Има Такъв Народ, „ Демократична България ”, „ Продължаваме промяната ”.

– Но ГЕРБ и „ Промяната ” са съпротива една на друга.

– Знам, знам. Знам, че има опълчване в политическите партии, само че и това не е вярно – би трябвало всички да станат единни, всички да станат неделими, да не се ненавиждат и подлагат на критика. Това не е вярно за политиката.

– Като младеж и то неразбираем, мислила ли си да напуснеш страната? Много младежи го вършат.

– Не желая да се махна! Единственото ми предпочитание беше да пребивавам в София и аз към този момент пребивавам тук. Не желая в чужбина, огромен стрес е там!

– А какво работиш сега?

– Започвам работа в супермаркет – в огромен, в „ Кауфланд ” или „ Лидъл ” и ще съм всеки ден измежду хора, които ще ме поздравяват. Ще съм на каса, където е най-интересно. Скоро ще ме видите в някой супермаркет!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР