Емил Велев коментира дербито между ЦСКА и Левски завършило 0:0.

...
Емил Велев коментира дербито между ЦСКА и Левски завършило 0:0.
Коментари Харесай

Кокала: Рикардиньо трябваше да бие дузпата, Уелтън вече е лесен за опазване

Емил Велев разяснява дербито сред ЦСКА и Левски приключило 0:0. Според Кокала двата тима са изиграли отегчителен мач, в който малко по-активна игра са посочили възпитаниците на Елин Топузаков и единствено пропуснатата дузпа на Ивелин Попов ги е лишила от трите точки.

" Очаквах, че Левски ще е по-добрият тим, както и стана. За следващ път този сезон се изпусна дузпа, и то отново от най-опитния състезател. През есента Попето не вкара против Славия и вместо да стане 2:0, Левски позволи поврат. Сега нямаше време, а и против себе си " сините " имаха един нерешителен противник, който бе излязъл да не допусне гол.
 Тежки наказания за Левски и ЦСКА след Вечното дерби
Тежки наказания за Левски и ЦСКА след Вечното дерби

Дисциплинарната комисия разгласи наказванията след 26-ия кръг

На Попето не му върви на Националния стадион и по-специално на вратата пред бранш " Б ". На нея преди време той изпусна дузпа против Малта и това докара до изгонването на Любо Пенев от националния тим. Разликата е, че тогава я би с шут над вратата, а в този момент се подхлъзна и прати топката в ръцете на вратаря. Затова се чудя за какво тъкмо Попов бе определен за реализатор. Аз бих я дал на Рикардиньо, примерно. Нов е, няма напрежение в него от това дерби, не е съкрушен ", разяснява пред " Гонг " Емил Велев.

" Хареса ми, че Топузаков бе спокоен от самото начало, само че закъсня със промените. Марин Петков и Асен Чандъров трябваше да влязат по-рано, да освежат играта. Допадна ми играта на Андриан Краев, който беше доста нападателен, не отстъпи в нито едно единоборство, игра със самочувствие. За страдание Уелтън към този момент е прекомерно елементарен за запазване, разбираем е. Късмет за ЦСКА бе ранното излизане на Жеферсон - чудя се за какво въобще беше в стартовия състав. Много ме разочарова и Хайнц, който сякаш бил най-хубавият футболист на тима ", сподели Кокала.
 След дербито: Задържаха нападателна жена и мъж, правещ се на регулировчик
След дербито: Задържаха нападателна жена и мъж, правещ се на регулировчик

Вижте детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР