Емил Костадинов даде интервю за подкаста Блиц Live. Разговорът се

...
Емил Костадинов даде интервю за подкаста Блиц Live. Разговорът се
Коментари Харесай

Емил Костадинов: Проблемът на ЦСКА и Левски не е БФС

Емил Костадинов даде изявление за подкаста Блиц Live. Разговорът се организира в Ларнака, където довечера е контролата сред Кипър и България.

-Г-н Костадинов, през последните десетилетия сме ставали очевидци на изключителни борби сред Левски и ЦСКА, в които и вие сте взимали присъединяване. Като че ли в последно време обаче борбата е посредством заявления. Какъв е вашият прочит на тези събития?

-Наистина е по този начин. През последните години борбите не са на терена, а са отвън него. Може би двата гранда търсят аргументите на друго място, а не би трябвало да е по този начин. В последна сметка всичко би трябвало да се взема решение на терена.

- БФС ли е главната причина ЦСКА към този момент 14 години да няма шампионска купа?

- Не. Който изрича сходни изказвания, не е наясно с нещата. В клуба през последните години имаше огромни разтърсвания, което е неприятно за гранд като ЦСКА. Проблемите би трябвало да се търсят вътре в клуба, а не отвън него.
 Шелис излиза против България, Сотириу е контузен
Шелис излиза против България, Сотириу е контузен

Бранителят е част от Волос

-Левски има поредност от 7 мача без триумф, което е връх от Втората международна война насам, само че продължава да се оплаква от съдиите и БФС. Какво бихте дали отговор на " сините "?

-Това, което споделих за ЦСКА, се отнася в цялостна степен и за Левски. Проблемите би трябвало да се вземат решение вътре в клуба. Да обвиняваш БФС и съдиите за своите неуспехи, не е действително.

-Напоследък офанзивата на Бербатов, който е претендент за шефския трон в БФС, утихна. Смятате ли, че това дължи на обстоятелството, че той не получи поддръжката, която очакваше, от доста клубове?

- То се видя на последния конгрес, когато Бербатов загуби. Тогава футболните хора си споделиха своето мнение и президент остана Борислав Михайлов.

-Има ли вести от съда, където се намира решението за оспорването на последния конгрес?

-Бяхме упрекваме, че ние сме хората, които съдим който и да е, само че е тъкмо противоположното. Жалбите пристигнаха от екипа на Бербатов, тъй че казусът е в него.

-На националния тим му предстоят две контроли - с Кипър и с Люксембург. Селекционерът Младен Кръстаич залага на подмладяването на отбора. Споделяте си този негов ход?

-Две години към този момент има подмладяване на тима, в този момент към този момент то е тотално, съвсем тотално. Треньорът разчита на младите и това е хубаво. Дано да има и положителни резултати.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР