Емил Чолаков пазел в тайна факта, че семейството му е

...
Емил Чолаков пазел в тайна факта, че семейството му е
Коментари Харесай

Емо Чолаков крие помашки произход! Лъже, че е родом от Гоце Делчев, израснал е на село

Емил Чолаков пазел в загадка обстоятелството, че фамилията му е с помашки корен, доверяват негови земляци от Гоце Делчев, научи HotArena.

След възродителния развой родителите на синоптика решили да запазят българските си имена. Голяма част от роднините и братовчедите на Емо от по-далечна линия и в този момент носели присъщи за мюсюлманските страни имена. Всъщност Чолаков имал и различен комплекс, който лъжливо прикривал пред сътрудниците си в малкия екран. Навсякъде синоптикът разказвал, че е роден и е живял в Гоце Делчев, само че в действителност родното му място било близкото село Лъжница , писа „ Ретро “.

Родителите му Тома и Диляна били напълно елементарни хора, към този момент пенсионери. Баща му преди време приключил биология и химия в Пловдив, а сега се препитавал с пчеларство. Емо пък в действителност бил квалифициран преподавател по физика и сега кара докторантура в същата компетентност.

Стажът му като даскал секнал през 2003 година, когато пристигнал да работи в София. Преди да иде на кастинг в Би Ти Ви, Емо бил шивач във фабрика за мъжки костюми.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР