Емигрант в САЩ прави кампания в Кърджали и в Шумен

...
Емигрант в САЩ прави кампания в Кърджали и в Шумен
Коментари Харесай

Парашутисти в листите на Кирчо и Асенчо

Емигрант в Съединени американски щати прави акция в Кърджали и в Шумен

Ицо Хазарта избяга от “Да, България” и ще е лидер в 25 МИР-София

Обвиняват Петков в бягство

Гръмките обещания за локално посланичество в кандидат-депутатските листи на Кирил Петков и Асен Василев останаха без покритие при регистрацията на описите с мераклиите за депутати в обособените региони. Това сподели инспекция на “Труд” в Районните изборни комисии.

Голяма част от претендентите са или парашутисти и нямат нищо общо с района, или свързани с бизнеса със “зелената енергия”. Енергийни специалисти припомниха пред “Труд”, че тъкмо поради така наречен зелени енергоизточници, цената на тока в последния месец чупи върхове. Втори в Благоевград е Владимир Табутов, който е в бизнеса с фотоволтаични централи, един от най-заможните хора в Пиринско. Водач на листата там е преподавателят от Американския университет Андрей Гюров.

Според информация на bTV, с възобновима сила се занимава и лидерът на листата на Петков и Василев в Стара Загора - Радослав Рибарски.

Във Варна в листата е Калоян Икономов - наследник на починалия Тони Икономов, който в зората на демокрацията бе измежду крупните предприемачи в морската столица. Синът му взе участие в ръководството на над 20 компании, множеството от които са регистрирани в Североизтока и също се занимават с планиране на ветропаркове и други ВЕИ, както и с търговия. Водач в морската столица е Даниел Лорер, който беше съветник на Петков в служебното държавно управление. Шефът на куриерската компания “Еконт” Николай Събев е лидер на листата в Русе.

Интересно по какъв начин на втора позиция, само че в Кърджали и в Шумен е емигрантът в Съединени американски щати Октай Каврък от крумовградското село Голямо Каменяне. Според уеб страницата Родопи24 Каврък е финансов съветник и е записал и свое сдружение “Каврак консулт”. Водач в Шумен е Антония Димитрова, която е била за малко в локалното радио, а сега е преподавател в столичния квартал Факултета в 75 СУ и е работила по “Заедно в час” - фондацията, в която бе Асен Василев и служебният учебен министър Николай Денков.

Като огромен плюс в листите на партията се брои името на рапъра Ицо Хазарта, който самичък разгласи, че ще е лидер в 25 МИР-София. Новината обаче провокира отрицателни мнения от страна на поддръжници на дуото на смяната във фейсбук, тъй като регионът е прочут като “лидерски”. “Очаквахме господин Петков да води тук, където са водачите, подценявате гласоподавателите, нали вие употребявате вълната на недоволните от шоумените в политиката. Няма значение какъв брой сериозен като човек е съответният изпълнител”,, разясниха в обществените мрежи недоволните.

Кирил Петков ще е лидер в 24 МИР-София, а Асен Василев в 23 МИР-София и в Хасково.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР