Емердейл излъчи някои сърцераздирателни сцени тази вечер, когато Том Кинг

...
Емердейл излъчи някои сърцераздирателни сцени тази вечер, когато Том Кинг
Коментари Харесай

Смъртта на ITV Emmerdale е „запечатана“, тъй като Том Кинг става жесток в мъчителни сцени с Бел Дингъл

Емердейл излъчи някои сърцераздирателни подиуми довечера, когато Том Кинг принудително атакува брачната половинка си Бел Дингъл.

Бел е била следена наложително от брачна половинка си Том, откогато се ожениха, и нещата стават все по-лоши. В сърцераздирателни подиуми Том принудително сложи ръката на Бел под горещата вода и я изгори.

Тя беше ужасена от дейностите му, които се случиха, откакто той разбра, че тя го е лъгала за приема на контрацепция. Въпреки че той желае бебе, тя към момента не е подготвена и пие хапчето си без негово познание.

Опустошително, Том стана физически с Бел, откакто всички посетители си потеглиха, а почитателите бяха съкрушени за младия гражданин. Един написа: „ Чудя се дали Бел просто ще се обърне и ще го убие, ще бъда разчувствуван. Ще бъда толкоз горделив. Моля, просто дано се случи. МОЛЯ. МОЛЯ. МОЛЯ. #Emmerdale, “ до момента в който втори добави: „ Убий го Бел, убий го ffs #Emmerdale. “ Трети показа: „ Накарайте кучето да чукне свещ и да си тръгне! Нека изгори #emmerdale “, до момента в който четвърти написа:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР