Емблематичното радио Classic FM се пренесе изцяло в интернет пространството,

...
Емблематичното радио Classic FM се пренесе изцяло в интернет пространството,
Коментари Харесай

Висококачествен звук напълно безплатно: Classic FM вече е в RadioMate


Емблематичното радио Classic FM се придвижи напълно в интернет пространството, а ценителите могат да го намерят в новото приложение – RadioMate.

Класиката от дълго време не е затворена единствено в огромните зали и лъскавите приеми. Слушаме я у дома, в колата, на открито. В България Classic FM е радиото, непокътнато напълно за класическа музика.



„ Продължават слушателите да се свързват с нас посредством новите благоприятни условия – по имейл и в страницата ни във фейсбук “, разяснява Георги Митов – Геме.

Той е жива енциклопедия на класическата музика. Провел е изявленията с десетки интернационалните и български музиканти. Няма да не помни срещата си със Соня Йончева и Пласидо Доминго в София отпреди две години.

„ Това беше първото прекарване, което направихме с Classic FM и bTV. Успяхме да създадем и студио навън “, уточни още Георги Митов.



Оттогава до момента радиото не стопира да се развива. През 2023 Classic FM загърби приемниците като мина напълно в интернет. Достъпни са в цялата страна и света посредством уеб страницата classicfm.bg и новото им приложение Radiomate.

“Ние разширихме нашата публика. Това е съвременен метод за слушане на радио “, изясни Героги Митов.

Ценителите не се сбогуват с Classic FM, даже в противен случай. С нови рубрики и актуализирана стратегия слушателите ще получат първокачествен тон изцяло гратис. Достатъчно е да имат въодушевление за класика и постоянен интернет.

Още – вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР