Емблематичното комедийно шоу в събота вечер Saturday Night Live“, във

...
Емблематичното комедийно шоу в събота вечер Saturday Night Live“, във
Коментари Харесай

Брат Пит громи Тръмп в тв. шоу

Емблематичното комедийно шоу в събота вечер „ Saturday Night Live “, във второто по рода си онлайн издание „ У дома “, се върна към политическия скеч, в който Брад Пит бе звездата, споделя нюйоркският седмичник „ Върайъти “, представен от БГНЕС.

Пит се въплъти в облика на доктор Антъни Фаучи и направи отрезвяващо послание по отношение на ковид, признавайки, че „ има доста дезинформация за вируса “. Той реши да обясни „ какво се пробва да каже президентът “. Вместо да се стреми към смешки, шоуто употребява своята платформа, с цел да даде действителна информация за положението на пандемията.

Комедийното шоу на Ен-Би-Си в късната нощ, в което бяха включени и действителни фрагменти от изявленията на Доналд Тръмп за ковид, стартира с изказванието му, че е провел забележителни срещи и „ релативно скоро “ ще има ваксина. По отношение на това Пит, в облика на Фаучи, разясни, че „ релативно скоро е забавна фраза. Относително по отношение на цялата история на Земята? Сигурно, имунизацията ще стане действителност доста бързо. Но в случай че кажете на другар: „ Ще свърша релативно скоро “ и по-късно се появите година и половина по-късно, добре, само че вашият другар може да бъде релативно много ядосан “.

Обръщайки внимание на изказванията на Тръмп, че " като знамение, ковид ще изчезне ", Пит като Фаучи призна, че " чудото би било велико ", само че означи, че " чудесата не би трябвало да бъдат проект А. Дори Съли (пилотът-герой, приземил аероплан в река Хъдсън, бел.ред.) се опита да кацне първо на летището “.

Пит също показа „ няколко неща “ по повод положението на тестванията. Първо, той сподели, че не знае дали би описал теста като " хубав, освен в случай че концепцията за " красиво " не е памучен тампон, който гъделичка мозъка ви. " Освен това, той отбаляза, че „ съвсем никой не може да получи тест “.

Актьорът остана безгласен пред размишленията на Тръмп за инжектиране на дезинфектант, който да " избие " вируса. " Знам, че не би трябвало да докосвам лицето си, само че... ", добави той и го покри с двете си ръце, откакто чу концепцията на Тръмп за ултравиолетовата светлина в тялото, която може да лекува вируса.

" Да, уволняват ме ", сподели той. „ Но до тогава ще бъда там и ще изложа обстоятелствата за тези, които чуват. И когато чуя неща от рода на: „ Вирусът може да се излекува, в случай че всеки предприеме предизвикателство за стерилизация с „ Тайд “, ще бъда там, с цел да кажа:„ Моля ви, недей! “, сподели Брад Пит.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР