Емблематичният руски футболист Андрей Аршавин е колоритен както на терена,

...
Емблематичният руски футболист Андрей Аршавин е колоритен както на терена,
Коментари Харесай

Аршавин: Във всички индивидуални спортове има допинг

Емблематичният съветски футболист Андрей Аршавин е живописен както на терена, по този начин и отвън него. През ноември 2018 година той изиграва последния си мач като експерт. 38-годишният жител на Санкт Петербург споделя своите вижданията си за разнообразни публични браншове в своята книга " 555 въпроса и отговора за дамите, парите, политиката и футбола ".

" Аз считам, че дамите и мъжете са тотално разнообразни основания. Ако имах пълномощия, бих забранил на дамите да карат, бих им лишил книжките. Ще го направя без да се замисля ", отсича разведеният Андрей, скандализирайки с мнението си.

 Аршавин неведнъж попада в медийното внимание след несъразмерна приложимост на алкохол или разблуден живот. Медиите напомнят по какъв начин на излизане от стриптийз клуб руснакът води на разположение две девойки. В различен случай при овакантяване на клуб краде кон, с цел да се измъкне от папараците. В обществените медии има и пикантно видео с съветския модел Олга Семенова.

" Жените би трябвало да са високи, стройни, стегнати и с дребни дупета. Гърдите не ме интересуват. Не ме интересува и цветът на косата. Важен е стилът и обноските ", разказва той идеалната жена. Аршавин се нахвърли върху всички самостоятелни спортове: " По мое мнение във всички самостоятелни спортове има допинг. Просто е невероятно без допинг ".

Неведнъж Андрей е имал спречквания с публицисти и почитатели. За историята обаче остават неговите 165 гола и над 200 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР