Емблематичната китара на Rolling Sotnes Кийт Ричардс заяви, че е

...
Емблематичната китара на Rolling Sotnes Кийт Ричардс заяви, че е
Коментари Харесай

Кийт Ричардс спря пиенето

Емблематичната китара на Rolling Sotnes Кийт Ричардс съобщи, че е спрял алкохола. „ Просто беше време да престана “, разяснява сбито пред американските медии той.

Пред списание „ Ролинг Стоун “ Ричардс описа, че в последната една година е понижил фрапантно спиртните питиета и че просто е издърпал щепсела от контакта, тъй като бил обхванат от алкохола.

Все още обаче си разрешава по чаша вино или една бира, само че 75-годишният музикант (ще ги навърши на 18 декември) счита, че тъкмо в този момент е било вярно време да се откаже от порока. В момента групата е Съединени американски щати за американската част от турнето си „ No filter “ и Кийт добавя, че се усеща добре без чашката и не желае повече да се връща към нея.

Колегата му Рони Ууд също е забелязал смяната в Ричардс, откогато спрял да пие. „ Стана наслаждение да работим дружно. Много по-мек е. Отворен е към повече хрумвания. Просто не ставаше към този момент по остарелия метод.

Мисля че Кийт, който познавахме и обичахме, си имаше точка на изкривяване, при която, в случай че изпиеше единствено още едно си стигаше върха на опциите и след това ставаше доста неприятно

Тази точка на изкривяване идваше все по-рано и по-рано, и той го осъзна “, разяснява Ууд, който даде образец и с персоналната си история – по какъв начин е спрял алкохола, и добави че ще даде „ цялостната си поддръжка “ на Кийт.

Над 70 сме, само че още веднъж вършим рокендрол като 40-годишни съобщи шеговито Рони.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР