Емануил Луканов остана разочарован след равенството 2:2 на Етър срещу

...
Емануил Луканов остана разочарован след равенството 2:2 на Етър срещу
Коментари Харесай

Емануел Луканов: Първата победа ще трябва да я изстрадаме

Емануил Луканов остана отчаян след равенството 2:2 на Етър против Берое, въпреки великотърновци да завоюваха първа точка през сезон 2023/2024 в efbet Лига.

„ Пореден мощен дуел за нас. Изключвам мача с Лудогорец. Другите са идентични. Имахме обстановки да вкараме. Толкова доста сила влагат момчетата и този миг още веднъж пристигна, че не ни доближава при статично състояние. Не реагирахме добре и получихме гол. Опитахме се, не сме се затваряли да пазим резултат. Като отнемем топката в предни позиции, липсва ни уточненост при развиването на обстановките. В следващ мач поздравления към представянето на тима и поздравления към публиката “, сподели Луканов.

„ Градация при нас има, защото спечелихме първа точка, а другите мачове несправедливо ги загубихме. Първата победа ще би трябвало да я изстрадаме, само че по този метод на игра, ще се получи. Представянето на тима не е инцидентно – резултатът може да бъде. Разочаровани сме, само че това е треньорската специалност. Щеше да е по-хубава, в случай че нямаше публични мачове. Трябва да вкарваме голове и да построяваме по-добре офанзивите. Създават ни обстановки и там би трябвало детайлите в отбрана да ги подредим. Това е моят зов към момчетата “.

„ Трябва да съкратяваме дистанцията до хората, при центриранията единствено гледаме топката и играем в зона. Има игра човек за човек – тези неща би трябвало да ги подобрим. Липсва ни шанс. Не почваме с уравновесена стратегия. Поздравявам противниците ни. Берое е стабилен тим и не би трябвало да го подценяват. Играха солидно, само че ние не отстъпвахме по нищо на изброените отбори. Сега идва ЦСКА, след това Ботев – би трябвало да играем и да печелим точки “, приключи Луканов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР