Емануела избра за почивка хотел номер 1 в България Arte

...
Емануела избра за почивка хотел номер 1 в България Arte
Коментари Харесай

Емануела показа защо й казват ТЯЛОТО! Певицата заведе сина си в СПА хотел номер 1 на България

Емануела избра за отмора хотел номер 1 в България Arte Spa&Park Велинград, видя HotArena.

Звездата на Пайнер е в комплекса, който беше определен за най - добър петзвезден СПА за 2017 година както в България, по този начин и на Балканите. Певицата се отдаде на отдих дружно със сина си Митко и близки другари и по всичко проличава, че упованията им за отговарящ релакс там бяха оправдани във всеки един аспект.

Емануела закова всички мъжки погледи, откакто се появи в басейна по много секси бански – с изрязано долнище и горнище, решено в черно с розови кантове, който наблягаше идеално бюста й.

Припомняме, че с изключение на със запаметяващите си гърди предходната година певицата единомислещо беше определена от чалга почитателите и като носителката на най - секси дупе . И оповестиха, че е една от дребното певици, на които фотосите в мрежата дават отговор на типа й онлайн.

Следващият уикенд на Великден в Arte Spa&Park Велинград ще се организира неповторимо събитие. Ще бъде подложен връх на Гинес за най – огромното боядисване на великденски яйца в света . Идеята цели да сплоти всички присъстващи в българското, да повдигне духа и да ги зареди с страсти и сила за един от най-светлите празници. В събитието ще вземат присъединяване над 2000 индивида. А посетител реализатори ще бъдат Павел и Венци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР