Елвира от Ергенът даде най-ценното си на футболен анализатор. Риалити

...
Елвира от Ергенът даде най-ценното си на футболен анализатор. Риалити
Коментари Харесай

Ето кой е мъжът, отнел невинността на Елвира от Ергенът

Елвира от " Ергенът " даде най-ценното си на футболен анализатор. Риалити героинята, която влезе в шоуто девствена, към този момент не е. Самата Елвира се похвали, че е срещнала любовта на живота си, а " Уикенд " научи, че мъжът е коцкар, който сякаш се е кротнал, само че ще забележим докога. 

В шоуто Далакова не спираше да приказва, че в никакъв случай не е била интимна с мъж. Тя очевидно няма персонално интимно пространство и пред цяла България развяваше девствеността си до степен, че стана банална. " Изпуснах ергена, само че за себе си съм победител, тъй като преборих всичките си страхове и излязох нов човек. Страхувах се по какъв начин ще се показва, опасявах се да не отчайвам родителите си и себе си – и един ден като се виждам по малкия екран, да не бъда разочарована ", съобщи брюнетката.

24-годишната фризьорка не пропусна още веднъж да приказва за изчезналия й съкровен живот и призна, че преди шоуто не е развявала девствеността си, както го прави от няколко месеца. Елвира не сподели непосредствено, че е подарила розата си на мъж, само че го загатна. " Аз към този момент срещнах мъж в живота си. Много е благ, грижлив. Подкрепя ме доста, схваща ме. Познавахме се преди предаването, само че нямахме връзка. Той е футболен анализатор в английска компания ", показа Елвира, а феновете й пожелаха триумф и нека няма разочарования.

Освен девствеността, другата обичана тематика на смолянчаката са стихотворенията и книгата, която издаде. Някой е излъгал девойчето, че може да написа и то търпи доста насмешки в обществените мрежи поради творенията си. В шоуто стана ясно, че дамата не може да чете и към момента срича.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР