“Елпром Троян получи международно признание в областта на иновациите и

...
“Елпром Троян получи международно признание в областта на иновациите и
Коментари Харесай

“Елпром Троян” получи международно признание за иновации

“Елпром Троян ” получи интернационално самопризнание в региона на нововъведенията и като една от дребното български компании, навлезли в ерата на Индустрия 4.0. Тя основава по този начин наречения интелигентен цех. В рамките на този цех киберфизичните системи управляват физичните процеси, създавайки виртуално копие на физическия свят и вземат без значение, децентрализирано решение. Индустрия 4.0 е стратегия, основана по самодейност на немското федерално държавно управление като базова платформа за проучване. Основната цел е да се обединят промишленото произвеждане с модерната осведомителна и информационна техника. Индустрия 4.0 допуска такова развиване на индустрията, което ще промени главно разнообразни аспекти на живота на хората, като обичай, труд и отмора.

“Елпром Троян ” сътвори образован цифров мониторинг – Smart digital monitoring SDM 30, който няма аналог в света. Това е гражданска война в машиностроенето, за което заводът получи голям брой интернационалните награди и оценки. Благодарение на него всеки може да подсигурява безспорната сигурност на машините и оборудванията, в които са асемблирани електромоторите на завода.

За първи път хората могат да се усещат уверени в това, че са създали всичко допустимо за ръководство на риска и сигурността на площадката, където употребяват електромоторите, с помощта на дивайса и интерфейса към него. Това устройство е целесъобразно да се асемблира към всеки електромотор, който е подложен във враждебна за индивида среда, там където има високо равнище на замърсяване с химикали, звук, прахуляк, високи или ниски температури, в химическата, нефтодобивната, минната, енергийната и други промишлености. Осигурява се непрекъсната връзка в действително време с електромотора, както и разбор на събраните данни в облака, от където Smart digital monitoring на собствен ред дава рекомендации и проучва данните, събрани през целия витален цикъл на мотора, от неговото въвеждане в употреба. Благодарение на всичко това рискът от повреда ще бъде редуциран до статистическата нула. Това е и повода устройството да е толкоз търсено и скъпо. То е бъдещето, с което сигурността ще има друго значение.

Невероятно и впечатляващо е видеото, представляващо показване на продукта на електромоторния колос „Елпром Троян“ , а това е доказателство за лидерското място на завода като иноватор.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР