Елиза Токева, малката дъщеря на известния готвач Андре Токев, който

...
Елиза Токева, малката дъщеря на известния готвач Андре Токев, който
Коментари Харесай

Вижте кой ще върти бизнеса на Токев, докато е в затвора

Елиза Токева, дребната щерка на известния готвач Андре Токев, който беше заловен да кара пийнал, ще ръководи ресторанта на баща си, до момента в който той излежи ефикасната си присъда зад решетките до август тази година.

Нейна дясна ръка ще бъде майка ѝ Мария, която помагаше на мъжа си още когато известният кулинар отвори личен гурме ресторант през есента на 2015-а на " Околовръстен път “, написа таблоидът " Галерия ".

През 2020 година той го реалокира на пъпа на София. До наскоро брачната половинка съдействаше с организацията, а Елиза се грижеше за страницата на заведението в интернет. Докато беше под домакински арест, от ноември м.г., Токев не спираше да развива своя бизнес.

След като влезе зад решетките, двете дами ще се заемат с ресторанта му, който продължава да се радва на гости, макар високите цени на изисканите гурме специалитети.

Елиза към този момент има опит, тъй като има малко заведение, в центъра на София, което отвори преди пет години благодарение на баща си. Тя предлага улична храна от Хонконг и Сингапур.

" Колкото повече встъпвам в света на ресторантьорството и колкото повече време отстранявам на това си занятие, толкоз повече стартирам да замязвам на татко си. Често се вслушваме един различен в препоръките си, макар първичното неодобрение и като цяло сме добър тандем “, споделя Елиза.

От дете тя е израснала в ресторанта на баба си и дядо си, което съгласно татко ѝ е помогнало да развие нюх към ароматите и подправките.

Момичето е приключило актьорско майсторство в Нов български университет при Цветана Манева и даже направи прощъпулника си в огромното кино с кино лентата " Пътят към Коста дел Маресме “ на Иван Ничев. В него младата актриса си партнира с огромната Татяна Лолова, която си отиде от този свят през март предходната година.

Елиза има опит и като аниматор в аквапарк в Съединени американски щати, където била на бригада преди време. Сега обаче момичето се е откъснало от театъра и напълно се е отдало на ресторантьорството. В бизнеса ще ѝ оказва помощ и приятелят ѝ Александър Иванчев, който е основен сладкар в заведението на татко ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР