Елия и Валентин от Игри на волята определено станаха център

...
Елия и Валентин от Игри на волята определено станаха център
Коментари Харесай

Горчиво! Елия и Вальо от "Игри на волята" с първа страстна целувка

Елия и Валентин от " Игри на волята " несъмнено станаха център на внимание, откакто разкриха обществено своята връзка. Изненадата беше огромна, тъй като са успяли да опазят първите моменти от любовта си в загадка, което е огромна необичайност. Обикновено хората, които станат бързо известни желаят едно - да разкрият всичко за себе си, с цел да притеглят публика. Е, Елия и Вальо са много по-интелигентни от някои родни " звезди " и направиха най-умното.

Само преди дни стана ясно, че са двойка, само че те споделиха един миг на фамилиарност с почитателите си, а точно първата им целувка (е, едва ли е първа, само че е такава за почитателите им). 

Виж още: Приказката свърши: Симеон от " Игри на волята " се раздели с дългогодишната си приятелка 

 Instagram

Млади, красиви, борбени и сполучливи, а ние доста им се радваме, тъй като в действителност доста си отиват и са чудесна двойка. Вальо обаче не разкри пред нас, че има връзка, а единствено загатна в изявлението си, когато го запитахме по тематиката. По-скоро се въздържа от коментар, само че това е негово право. Малко по-късно гръмна новината, като точно той я разкри в обществените мрежи. " Не завоювах игрите, само че завоювах теб ", написа Валентин към първата му обща фотография с Елия, само че като двойка.

Виж още: Красима, каквато не я познавате! Звездата от " Игри на волята " за фамилията, интервенциите и още 

Изображение: https://www.instagram.com/valentinmichev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР