Елитният германски Бохум излезе с открито писмо, в което защитава

...
Елитният германски Бохум излезе с открито писмо, в което защитава
Коментари Харесай

Бохум защити вратаря си от нападките на феновете на тима

Елитният немски Бохум излезе с намерено писмо, в което пази вратаря на тима Мануел Риман от обидите, с които го засипаха почитателите на отбора след домакинското проваляне с 2:3 от Щутгарт през вчерашния ден.

" По време на мача и изключително след неговия край вратарят ни беше жестоко обиждан от част от почитателите, което докара до борбата. Бързата интервенция на стюардите предотврати ескалиране на обстановката, а провокаторите бяха отделени и разпознати. В момента тече следствие по случая ", написаха от Бохум.

Риман не устоя на обидите по негов адрес и след края на мача се изправи лице в лице с един от почитателите, като едвам не се стигна до сборичкване сред двамата. Вратарят имаше виновност за третото попадение на Щутгарт през вчерашния ден, когато излезе неприятно и позволи да бъде надскочен от Йоша Ваньоман.

“Убедени сме, че ще успеем още веднъж да останем в лигата. Знаем, че можем да го създадем единствено дружно. Ако обособени хора се опитат да навредят на Бохум, ще предприемем решителни дейности против тях и ще защитим тези, които би трябвало да осъществят запазването на класата на терена, а точно нашите играчи. От номер 1 на терена до номер 12, нашите почитатели по трибуните: борете се и подкрепяйте с цялостна отдаденост, един с различен и в никакъв случай един против различен! ”, прибавят от клуба.
 Важна победа за Щутгарт в борбата за оцеляване след голово шоу в Бохум Важна победа за Щутгарт в борбата за оцеляване след голово шоу в Бохум
Поражението в неделя остави Бохум тъкмо над зоната на изпадащите с 26 точки от 27 мача. Щутгарт, който е с една позиция по-надолу, има 23 точки.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР