Елиминирайте негативната енергия от дома с този прост трик! Случвало

...
Елиминирайте негативната енергия от дома с този прост трик! Случвало
Коментари Харесай

Елиминирайте негативната енергия от дома с този прост трик!

Елиминирайте отрицателната сила от вкъщи с този елементарен трик!

Случвало ли ви се е, когато сте на обещано място да се чувствате зле, като че ли нещо се случва с вас? Наречете го вътрешен глас или неприятна сила, само че всичко това значи едно и също нещо – вие сте под въздействието на негативна сила. С течение на времето, във вашия дом, вие също може да започнете да се чувствате неприятно, което може да докара до стрес, заболяване и други сходни. Добрата вест е, че можете доста елементарно да елиминирате тази отрицателна сила и да възстановите равнището на комфорт във вашия дом.

За да регулирате силата във вашия дом, ще ви е нужна: транспарантна стъклена чаша или кана, вода, сол и бял оцет.

Просто прибавете чиста вода в чашата (не я пълнете до върха), по-късно сол и по-късно оцет. Поставете чашата на място, където няма да се вижда, само че за предпочитане в стаята, в която приемате гостите.

След няколко часа разгледайте сместа. Нивото на водата е спаднало или се е повишило? Водата наподобява мътна? В края на деня усетете силата в тази стая. Ако е негативна, равнището на водата в чашата би трябвало да се е повишило. Ако това се случи, излейте чашата, измийте я усърдно и повторете процедурата с нова примес.

Всички съставки, употребявани тук, имат дълга история на приложимост както за физическото, по този начин и за духовното разчистване. В доста източни обичаи, солта се употребява за отразяване на отрицателните сили.

В някои езически обичаи, ядене с бял оцет оказва помощ да се изхвърли негативната сила от къщата. И солта, и оцетът излъчват негативни йони, които оказват помощ за ободряване и филтриране на въздуха.

В някои домове негативната сила се почиства неотложно със сол, оцет и вода, само че други се нуждаят от спомагателна помощ. Ако към момента чувствате, че отрицателната сила е „ заседнала ” във вашия дом, помислете за потребление на пречистващи растения. Белият култивиран чай, розмаринът и лимонът се смятат за пречистващи растения в разнообразни култури.

Почистващите растения постоянно могат да бъдат закупени в сухи смеси. Най-лесният метод да ги употребявате е да изгорите изсушените билки в огнеупорна паница. Пушекът ще разсее отрицателната сила, до момента в който етеричните масла в билките убиват вирусите и бактериите и освежават въздуха.

Пушекът може да бъде рисков за хора, които имат проблеми с дишането, постоянно правете тази процедура надалеч от деца и домашни любимци.

Ако изгарянето на билките е проблем за вас, можете да приготвите специфичен спрей посредством разпространяване на пречистващите билки във вода. Разпръскайте във всяка стая добре, обръщайки внимание на ъглите и на местата, където се натрупва негативна сила. Този спрей може да се употребява и за разчистване на твърди повърхности, като по този метод отблъсквате негативната сила.

Но не забравяйте, че този спрей може да оцвети светлите тъкани или повърхности.

С течение на времето негативната сила нараства и би трябвало да се справите с нея. Дом, в който се чувствате тъжни или напрегнати, би трябвало да се почисти. Ако изпитвате повече стрес или паника, когато сте вкъщи, би трябвало да почистите мястото. С тези препоръки можете да увеличите позитивната сила в дома си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР