Елиминира необходимостта от използване на външни сървъриSyncthing предлага удобен начин

...
Елиминира необходимостта от използване на външни сървъриSyncthing предлага удобен начин
Коментари Харесай

Syncthing – споделя файлове между различни устройства

Елиминира нуждата от потребление на външни сървъри

Syncthing предлага комфортен метод за шерване на документи сред разнообразни устройства
(екранна фотография: CC0 Public Domain)

Работата с няколко компютърни устройства нормално изисква прекачване на разнообразни документи сред тях , а неналичието на подобаващ инструмент може да направи тази задача много сложна. За благополучие, има доста приложения за шерване на файлове, които могат да оказват помощ за опростяване на работата. Едно от тях е Syncthing.

Преди да пристъпите към инсталиране на Syncthing, би трябвало да имате поради, че тази стратегия изисква интернет връзка и уеб браузър, с цел да се употребява по предопределение. Syncthing е приложение, което ви разрешава да споделяте документи сред разнообразни устройства по комфортен метод. Уеб-базираният интерфейс дава достъп до функционалностите на програмата от всяко устройство с браузър и връзка към интернет.

Syncthing се отличава с отзивчив интерфейс и елементарни, лесни за потребление функционалности, като по този метод разрешава на доста консуматори да се възползват от програмата. Тъй като някои от съставените елементи са по-технически, равнището на компютърна подготвеност за работа с програмата би трябвало да е малко над междинното, с цел да се извлече цялостният им капацитет.

Може да разчитате на това приложение, в случай че се нуждаете от комфортен метод за прекачване на файлове сред разнообразни устройства, без да се постанова да ги качвате на външен сървър. Всеки файл, култивиран посредством тази услуга, е криптиран посредством TLS протокол, тъй че отпадат терзанията от възможни пробиви в сигурността.

Също по този начин приложението поддържа процедура на засвидетелствуване, което значи, че други възли, като се изключи тези, които категорично сте дефинирали, не могат да се свържат към вашата база данни – по този метод равнището на сигурност се усилва още повече.

Syncthing не изисква никакви комплицирани настройки от страна на потребителя. То ви дава идентификационен номер (ID), който можете да споделите с други консуматори, с цел да им дадете достъп до вашите документи, без значение дали са в местна ви мрежа или отвън нея.

В умозаключение, Syncthing е мощна и ефикасна стратегия с уеб-базиран графичен потребителски интерфейс, която ви разрешава да споделяте несъмнено документи с други устройства, без да се постанова да ги качвате на външни сървъри.

Даунлоуд: Syncthing
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР