Елена Йончева подава псевдо сигнали. Така председателят на Народното събрание

...
Елена Йончева подава псевдо сигнали. Така председателят на Народното събрание
Коментари Харесай

Караянчева: Йончева подава псевдо сигнали, тя се превръща в пощенска кутия за доноси

Елена Йончева подава псевдо сигнали. Така ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева коментира пред БТВ абсурда с Ларгото и изнесения от нея аудиозапии от 2016 година, уличаващ, по думите й, министър Боил Банов в ощетяване на страната.

Караянчева счита, че Банов не би трябвало да подава оставката, тъй като на този стадий няма повдигнато обвиняване против него. По думите й има подозрителен запис от подозрителен източник и по тази причина е добре, че прокуратурата се е самосезирала и е почнала инспекция.

„ От едната страна имаме недоказано обвиняване и скърпен запис. Ако се вслушате в него, като че ли има сглобявани избрани абзаци. От другата страна имаме документ на министъра, който демонстрира, че има искова молба и той още тогава е сезирал съда ”, разяснява Караянчева.

„ В какво се трансформира госпожа Жана д`Арк – по този начин ли се прави проверяваща публицистика или тя се трансформира в пощенска кутия за доноси ”, попита ръководителят на Народното събрание.

По думите й сходни псевдо сигнали и дейности на опозицията карат хората да се усещат, че живеят в тресавище.

„ Това, че си острие на Българска социалистическа партия не те прави по хипотеза почтен. Всеки може да стъпи на погрешно. Такива образци, които се случват в страната, водят до това чувство за корупция у хората ”, сподели още Цвета Караянчева.

Тя разяснява и рецензиите на президента към работата на Народното събрание. Припомни, че няколко пъти е отправяла предложения през медиите към Румен Радев да отиде в Народното събрание и да види по какъв начин се одобряват законите.

„ Ако има някакви забележки, съм подготвена да ги чуя. Но той не знае тъкмо по какъв начин работи Народното събрание, тъй като от изявленията му разбирам, че на него не му е ясна технологията на изковаването на законите ”, на мнение е Караянчева, допълвайки, че президентът работи изборно и не съблюдава функционалността си на обединител на нацията.

„ Поведението на политиците, отношението един към различен и методът, по който се водят дебатите в залата, е огромен удар против рейтинга на Народното събрание ”, на мнение е Цвета Караянчева.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР