Елена Йончева е най-активният опозиционер в парламента, но не с

...
Елена Йончева е най-активният опозиционер в парламента, но не с
Коментари Харесай

Експерти разкриха има ли политическо мачкане на Елена Йончева

Елена Йончева е най-активният опозиционер в Народното събрание, само че не с думи, а с документи. "Кум-гейт ", проблемите с границата и автомагистралите са част от огромните и разработки. Възможно е това да е нахлуване против нея. Парите идват от КТБ, които няма по какъв начин да са незаконни, тъй като всичко минава през Българска народна банка. Това съобщи социологът Михаил Мирчев в утринния блок на Нова телевизия.

Припомняме, че Йончева бе упрекната в пране на пари в изключително огромни размери и по-точно за осъществени финансови интервенции с парични средства, присвоени от банкрутиралата банка КТБ.

"Защо Йончева подписва контракт с офшорка и прави обособена компания, за какво не взе от КТБ с рекламен контракт. Странно е, че с цел да си получават заплатите им би трябвало нова компания ", отговори престъпният публицист Стефан Ташев.

"Следствието за КТБ тече 5 години и нищо не е потвърдено още. Прокуратурата прави най-хубавия подарък на Йончева преди евроизборите. Няма потребност от акция, в този момент абсурдът и прави задоволителна реклама ", разкри Михаил Мирчев.

"Според изказването на зам.-главният прокурор Иван Гешев ще бъдат упрекнати и други хора, с изключение на Йончева. Към момента Народното събрание е рекордьор по свалени депутатски имунитети, като доста от тях и от ГЕРБ ", добави Ташев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР