Елена-Антоанета или просто Елена, както я наричат зрителите, направи нещо

...
Елена-Антоанета или просто Елена, както я наричат зрителите, направи нещо
Коментари Харесай

Кавалер ли: Евгени унижава жестоко Елена, която му разкри чувствата си през сълзи!

Елена-Антоанета или просто Елена, както я назовават феновете, направи нещо ненадейно и доста същинско към Евгени Генчев. За разлика от останалите девойки, които играят функции в предаването и се пробват да бъдат това, което не са, Елена разкри себе си.

Това стана нощес, когато тя през сълзи призна възприятията си на Евгени и на процедура му се изясни в обич. Проблемът стана от това, че няколко дни Елена не бе носила колието, което Генчев й подари, а той видя това и се обиди.

Тя му изясни, че е влюбена в бижуто, само че не желае да парадира с него и да нервира останалите, тъй като подаръкът й е безценен и доста персонален. Евгени обаче май не хвана религия и това наложи тя да му се изяснява като ученичка, със сълзи в очите.

Вместо да я накара да се усеща добре обаче, както направи на няколко пъти с Пам Велидис, Генчев я унижи в допълнение като я остави последна на Церемонията на розата. Да, Елена получи роза, а си потегли Меган, само че грубото отношение на Евгени към умната мома не остана неусетно и от нея, и от феновете.

" Искам да ме желаеш и като жена, освен като разсъдък ", сподели Елена на ергенът, който очевидно няма такива усеща към нея. Поне това демонстрира досега с държанието си.

Тагове: Евгени Генчев Елена Ергенът Елена-Антоанета Меган бижу колие
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР