Елена Ангелинина от Воля и Калин Вельов от ГЕРБ положиха

...
Елена Ангелинина от Воля и Калин Вельов от ГЕРБ положиха
Коментари Харесай

Елена Ангелинина и Калин Вельов положиха клетва като депутати

Елена Ангелинина от " Воля " и Калин Вельов от ГЕРБ поставиха клетва като народни представители. Те са оповестени за народни представители с решение на Централната изборна комисия. Ангелинина заема мястото на Андон Дончев от " Воля " в 3-ти избирателен регион - Варна, а Калин Вельов това на Джема Грозданова в 24-ти регион София.

Това се наложи откакто тази седмица Дончев и Грозданова подадоха своите оставки. Като претекст за отдръпването си Дончев посочи лични аргументи. По лично предпочитание си потегли и Джема Грозданова, която с изключение на народен представител от ГЕРБ, беше и ръководител на парламентарната комисия по външна политика.  

" Комбинацията от образование, добити умения, обучение и житейски опит ми дава съображение да мисля, че все още не мога да бъда потребна в областта на моята активност. Затова депозирам оставка ", написа в претекстовете за оставката си Грозданова.

Вчера пред БНР Калин Вельов удостовери, че ще заеме мястото на Грозданова в Народното събрание.

" В сложни моменти се потвърждават хората. Смятам, че държавното управление би трябвало да остане до март месец и желая да го поддържа, да поддържа ГЕРБ. Фактът, че в подобен миг влизам на тази позиция, значи, че не ме е боязън. Аз съм преди всичко музикант, сцената е моето занятие. Ще опитам да дам всичко от себе си, с цел да подобря обстановката в тази страна ", разяснява Вельов. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР