Елен Колева никога не е била по-щастлива. Драматичната актриса се

...
Елен Колева никога не е била по-щастлива. Драматичната актриса се
Коментари Харесай

Елен Колева сияе от щастие: Срещнах любимия си мъж заради....

Елен Колева в никакъв случай не е била по-щастлива. Драматичната актриса се носи на крилете на любовта с приятеля си Марсел Коен, с който за първи път се усеща обичана като същинска дама, написа HotArena.

Хубавицата неотдавна призна, че е срещнала новия мъж в живота си след присъединяване си в хитовото риалити „ Фермата “. Миналата година тя беше в предаването дружно с огромното си отчаяние в любовен проект – писателя Калин Терзийски. Елен беше бясно влюбена в него, само че поради безобразното си пиене той се държеше с нея ту като принцеса, ту обществено я зарязваше. В опит да му даде финален късмет за възмездие, актрисата влезе с него във „ Фермата “, само че уви, неговите изстъпления продължиха и там. Елен се надяваше, че положително предаване за силата на духа може да помогне на писателя да се осъзнае.

„ Ако не бях стигнала до края на опциите си във връзката си с Калин, несъмнено нямаше да срещна Марсел. След „ Фермата “ обаче всичко се промени за положително “, признава Елен.

Сега актрисата цъфти от благополучие и от дълго време е оставила Терзийски зад тила си. Приятелят й Марсел, за разлика от Калин, не близва алкохол и е е мощно набожен. От дете живее в София, само че е поддръжник на всичко, обвързвано с корените си. Някои другари на Елен пък видяха, че въпреки и зложелател на чашката, образно Марсел много наподобява на младия Калин Терзийски. Преди да се пропие, писателят практикуваше медицина, спортуваше и изглеждаше съвсем като актуалната обич на актрисата.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР