Електрическият пикап на Тесла Cybertruck няма да има дръжки на

...
Електрическият пикап на Тесла Cybertruck няма да има дръжки на
Коментари Харесай

Мъск: Tesla Cybertruck няма да има дръжки на вратите

Електрическият пикап на Тесла Cybertruck няма да има дръжки на вратите. Ръководителят на компанията Илон Мъск описа за това в своя Twitter акаунт. Ще напомним, че пикапът бе показан през 2019 година, само че към момента не е влезнал в всеобщо произвеждане.

На 25 март консуматор на Twitter под псевдонима Зак попита Мъск какво ще се промени в колата до стартирането ѝ в серийно произвеждане, а ръководителят на автомобилния производител отговори: „ Няма да има дръжки на вратите “.

Електрическите транспортни средства на Tesla да вземем за пример демонстрират дръжките си при допиране от лидера или пасажерите, само че явно този път въобще няма да има дръжки на вратите. Как тъкмо ще се отворят вратите на Cybertruck е незнайно.

Както към този момент ви информирахме, на обновените Tesla Model S и Model X, вместо нормалния лост, се появи сензорно превключване на предавките. Новите електрически транспортни средства имат и напълно сензорен интерфейс.

Road & Track написа, че сега този програмен продукт се показва по-зле от стандартния скоростен лост, само че допуска, че това е недостатък в предпроизводствения програмен продукт и че в бъдеще нововъведението ще работи по-добре.

В същото време американските управляващи към този момент обявиха, че такава скоростна кутия е законна. Илон Мъск също даде обещание, че изкуственият разсъдък на колите самичък ще отгатва къде тъкмо водачът желае да се движи - напред или обратно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР