Електрическият автомобил SERES SF5 има удължен пробег от над 1000

...
Електрическият автомобил SERES SF5 има удължен пробег от над 1000
Коментари Харесай

Huawei обяви електромобил с над 1000 км пробег


Електрическият автомобил SERES SF5 има продължен пробег от над 1000 км
(снимка: Hauwei)

К итайският производител SERES пуска на пазара нов елек трически автомобил с продължен пробег, който ще бъде разполагаем и във „ флагшип ” центровете на Huawei. Моделът SERES SF5 става част от „ 1+8+N ” екосистемата на Huawei, оповестиха от компанията на Международното автомобилно ревю в Шанхай.

Оборудван с Huawei DriveONE Three-in-One Electric Drive, автомобилът предлага пробег от 180 км в напълно електрически режим, като посреща потребностите за градско шофиране, и пробег от над 1000 км в режим на продължен пробег за пътуващите на дълги дистанции. Новият SUV с алуминиево шаси форсира от 0 до 100 км/ч за 4,68 секунди.

SERES SF5 осъществя концепцията, с помощта на която потребителите могат да превключват незабелязано сред приложенията на мобилния си телефон и централната система на автомобила, получавайки достъп до навигация, музика и други благоприятни условия. Интерактивно гласово ръководство разрешава на водача да се посвети напълно на шофирането.

Huawei HiCar може да свърже колата и с други смарт устройства. Така да вземем за пример пасажерите в колата могат да включат климатичната система, смарт екран или друга система, намираща се в дома им.
още по тематиката
Трипосочната аудио система на автомобила се състои от 11 озвучителни тела, настроени от специалистите на Huawei Sound. Фоновият звук е редуциран до равнището на тиха библиотека – към 38 dB.

SERES SF5 разполага и с V2V (vehicle-to-vehicle) режим на презареждане, който разрешава подаване на зареждане на изолирани коли. Налице е още V2L (vehicle-to-load) зареждане в помощ на къмпингуващите, с цел да употребяват индукционни готварски уреди, музикални уредби и друго съоръжение.

Новият електрически автомобил ще бъде разполагаем за покупки във „ флагшип ” магазините на Huawei и предоставян за тест драйв на потребителите в Китай от 21 април. Цената на автомобила не беше оповестена от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР