Електоратът на ГЕРБ ще подкрепи Ваня Григорова, защото бе унизен

...
Електоратът на ГЕРБ ще подкрепи Ваня Григорова, защото бе унизен
Коментари Харесай

Кольо Колев: Електоратът на ГЕРБ ще подкрепи Ваня Григорова, защото бе унизен от ПП-ДБ

Електоратът на ГЕРБ ще поддържа Ваня Григорова, тъй като бе потиснат от ПП-ДБ. Това споделя социологът Кольо Колев пред Флагман. бг.

 

И се стимулира: " ГЕРБ беше сложена в унизително състояние директно след изборите (парламентарните – б.а.) - победилата партия да би трябвало да джироса властта на победената партия, без да взе участие в нея. Това основава голямо напрежение без значение от натиска на посолства и т.н, то е неестествено положение на нещата. Освен това, ПП-ДБ се държат с ГЕРБ, както се споделя, като „ пия с омерзение “ или „ дремя с тази жена, но с омерзение “. И да разчитат на някаква поддръжка от другата страна наподобява безумно. Така че ходът на Боросов,  с който de facto даде поддръжка на Ваня Григорова за балотажа в София, е безусловно понятен и предстоящ. И надлежно поради тази пренебрежителност, ПП-ДБ просто ще получават своите плесници и то освен от господин Борисов ".

 

Кольо Колев счита, че предвид на вероятностите за в бъдеще, за ГЕРБ е по-добре да победи Григорова; заради простата причина, че това още веднъж ще покаже това, което и Бойко Борисов неведнъж е казвал – относителната уязвимост на ПП-ДБ и това, че те малко или доста съставляват един медиен и геополитически артикул, само че не и действителна политическа партия, която има действителни сили вътре в страната.

 

Той напомня, че " самите ПП-ДБ си го споделиха в фамозните записи – че в случай че се гледа действително, те имат сред 7 и 10% тежест. Така че несъмнено за ГЕРБ удар за ПП-ДБ, какъвто би представлявал триумфът на Ваня Григорова, е добра концепция ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР