Елче постигна много важна победа 10 кръга преди края на

...
Елче постигна много важна победа 10 кръга преди края на
Коментари Харесай

Елче измъкна победата срещу Гранада

Елче реализира доста значима победа 10 кръга преди края на испанското състезание, откакто се наложи над Гранада с 1:0. Капитанът Фидел Чавес де ла Торе вкара единствения гол в мача, като за него това е шесто попадение през сезона. Гранада пък записва пети следващ мач без победа и се смъкна на 17-о място с 25 точки, единствено на 1 от първия в зоната на изпадащите Кадис. Елче задмина Райо Валекано и към този момент е на 13-о място.

Домакините от Гранада диктуваха темпото и създаваха ситуациите през огромната част от срещата. През първото полувреме Едгар Бадия на вратата на Елче отхвърли играчите на Гранада с отличните си спасявания. Единственото попадение пристигна в 11-ата минута, когато Пере Мия видя празно пространство, подаде на 32-годишния Фидел, който влезе по диагонала и прати топката до гредата за 0:1.

През втората част беше още по-изразено надмощието на Гранада. Но още веднъж вратарят, а един път и гредата, попречиха на домакините да стигнат най-малко до точка.

Съдията Карлос дел Серо Гранде даде 7 минути добавено време, а в треата резервата изпусна необикновено състояние за 1:1. Преди това пък най-малко на три пъти топката се движеше в дребното наказателно поле, само че нямаше кой сред Узуни, Мохика и Петрович да постави крайник и да отклони кълбото в мрежата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР