Ел Би Булгарикум въвежда нови, по-ниски цени във фирмените си

...
Ел Би Булгарикум въвежда нови, по-ниски цени във фирмените си
Коментари Харесай

Държавна фирма обяви нови по-ниски цени на сирене и кашкавал

" Ел Би Булгарикум " вкарва нови, по-ниски цени във фирмените си магазини ", разгласи пред Българска национална телевизия новият шеф на " Ел Би Булгарикум " Владимир Русев. 

По думите му това ще затвържди понижението от 30% и ще докара до понижение от още няколко %. Русев разяснява и предходното понижение през февруари. 

" Към 20 февруари това 30% понижение не е било икономическо обосновано. Тогава пазарната цена на краве мляко е била на 1,09 лева

В същото време е подписан за доставна цена на млякото на 1,53 лева ", счита шефът на " Ел Би Булгарикум ". Той посочи, че компанията стартира да работи напълно с българска суровина.

" Офертите, които ще получим ще бъдат оценени от комисия и по този начин ще се вземе решение с кои снабдители ще работим ", посочи Русев. Той увери, че

финансовото положение на компанията е устойчиво и тя е на облага.

" Предстоят ни диалози с сътрудници от Европа, с цел да разтеглим активността си ", уточни новият шеф на компанията. Той отхвърли да има

политически детайл в отстраняването на предния шеф на сдружението.

" Имаше поредност от нерегламентирани практики от негова страна ", съобщи Русев по отношение на отстраняването на предшественика му Николай Маринов.

През февруари Държавната консолидационна компания (ДКК) взе решение да освободи Николай Маринов от поста му на шеф на " Ел Би Булгарикум ". 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР