Екзотичната диетоложка Енджи Касабие е твърдо убедена, че е станала

...
Екзотичната диетоложка Енджи Касабие е твърдо убедена, че е станала
Коментари Харесай

Енджи Касабие: Направиха ми магия

Екзотичната диетоложка Енджи Касабие е твърдо уверена, че е станала жертва на неприятни очи.


Вече не един път русокоската си неволи от това да покаже какъв брой е добра ориста към нея. И всякога цената за това е била много висока, написа "Уикенд ".

Преди години Енджи изгубила децата си, поради проклинание, което неприятни хора стоварили над нея. Кой сътворил това, Енджи по този начин и не знае до през днешния ден. Не било магия, която да се скапе, а същински уроки от неприятен взор.

„ Знаете, че в случай че някой те огледа с неприятни очи, това може да донесе доста проблеми. На нас с мъжа ми ни се струпаха доста такива на куп. Първо бременността ми, която приключи с аборт, по-късно си купихме апартамент, само че ни откраднаха парите за него, колата на мъжа ми се счупи, майка му получи проблеми със сърцето. Една поредност от неприятни събития в живота, които не може да са случайност със сигурност”, уверена е известната диетоложка.



Най-трудно, несъмнено, претърпява загубата на близначките си – първите си деца. Те не оцеляват, откакто Енджи помята с тях е шестия месец. Трагедията е жестока, тъй като бебетата са дълго чакани. Двойката ги зачева незабавно след сватбата, само че няколко нелепи стечения на събитията стават причина да не ги прегърне в никакъв случай.

Първото е обвързвано с обстоятелството, че още при започване на бременността си Касабие не се усеща добре. Често влиза в болничното заведение и вместо да качи килограми, отслабва. Наблюдават я най-хубавите лекари, само че не съумяват да уловят какво предизвиква проблемите на Енджи. В следствие тя развива зараза. Разболява я една от лекуващите й лекарки.



„ Никога не съм била от хората, които имат вяра в вълшебства и уроки, само че ето. Нямам друго пояснение за това, което ме сполетя. Все намирахме по нещо необичайно в колата на мъжа ми”, споделя диетоложката.

За да преборят уроките, които са почернили живота им, ливанката и брачният партньор й Рабих са се обърнали към мощната си религия в Бог. Пак в Бог тя има вяра, че е повода да се запознае с мъжа си. Двамата близо 5 години се разминавали.



Техни другари желали да ги срещнат, само че дали Енджи, дали Рабих все не намирали време за това. Накрая другарка на хубавицата я поканила на вечеря с прочут дизайнер, а бъдещият й мъж също се оказал на масата. Още след първите няколко думи, двамата разбрали, че имат доста общо, само че диетоложката била сигурна, че не трябва да се бърза.

Минали няколко месеца, преди Рабих да я предложения на среща. И вместо да се съгласи, тя отказала. Той почакал още малко и след месец отново й звъннал. Едва тогава получил одобрителен отговор. След тази първична игра на криеница, двамата въпреки всичко почнали да излизат. Не минало доста време и решили да минат на идната крачка и да се оженят.



„ Имам му цялостно доверие. Сред 100 голи дами да го оставя, няма да ми изневери”, уверена е Касабие.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР