Еквадорският футболист Жорди Хосуе Кайседо Медина беше представен като най-новото

...
Еквадорският футболист Жорди Хосуе Кайседо Медина беше представен като най-новото
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" привлече еквадорски нападател от Бразилия

Еквадорският футболист Жорди Хосуе Кайседо Медина беше показан като най-новото попълнение на " ЦСКА-София ". 23-годишният нападател мина сполучливо медицинските прегледи на ст. " Българска войска " и още през днешния ден се включи в подготовката на отбора на Бруно Акрапович.

От столичния клуб оповестиха, че се чака южноамериканецът да дебютира по време на последната зимна контрола преди подновяването на сезона в Ефбет лига - на следващия ден (6 февруари) против " Локомотив " (София) в Борисовата градина. В първия пролетен кръг " алените " гостуват в " Овча купел " против " Славия " идната събота (13 февруари).

Жорди Кайседо идва от бразилския " Витория " (Баия), за който е отбелязал 9 гола в последните два сезона. В кариерата си той е играл още за " Депортиво " (Асогес), " Универсидад Католика " и " Ел Насионал " в родината си. Има и мачове за младежкия народен тим на Еквадор до 20 година, с който взе участие на международното състезание в тази възрастова група в Корея `17.

" Жорди Кайседо се изявява по целия фронт на офанзивата, като впечатлява със своята физика и скорост. Пожелаваме му здраве и доста триумфи с алената фланелка! ", написа за новата облага формалният клубен уебсайт CSKA.bg.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР