Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, която смени постоянния си адрес и

...
Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, която смени постоянния си адрес и
Коментари Харесай

Мегз съвсем заряза старото си поприще, започва да помага на хората

Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз, която смени непрекъснатия си адрес и към този момент живее в Дубай, изненада почитателите си с ново предложение. Тя ги предложения да се включат в практики за себепознание и духовно развиване под надслова " Семената на смяната “, като трансформационното премеждие с начало 2022 година ще бъде водено от самата нея.

Дизайнерката към този момент разгласи начало на записването с краен период до 25.01.2022, а присъединяване в него е гратис. Заявки могат да се подават на имейла й [email protected]. Целта по думите й е смяна на себе си и живота за тези, които не знаят от кое място да стартират. Това разгласи самата тя с обява в обществените мрежи.

" Скъпи другари, в случай че желаете да измененията себе си и живота си, само че не знаете от къде да започнете. Ако се чувствате комплицирани и даже изгубени. Ако имате предпочитание, само че не намирате метод или все нещо ви стопира. Ако стартирате, само че губите мотивация и неизменност и се отказвате. Тогава не инцидентно попадате тъкмо през днешния ден в първия ден от новата година на този пост. Нещо във вас желае да покълне и повече не може да бъде спирано. Времето е пристигнало. Заедно ще посадим семената на смяната. Имайки се поради предходните ми телевизионни действия - това не е риалити шоу или различен тип медиен план и не е обвързвано с никакъв вид обществена активност, известност или инфлуенстване. Това е персонално премеждие и всичко в него ще се случва без гласност. ", написа Мегз и разгласява фотография, на която е наметната с червен шал и с алена точка бинди в центъра на челото си –  знак за принадлежност към ведическата просвета. 

Припомняме, че неотдавна дизайнерката съобщи, че се разделя с всичко материално, което има, с цел да се развива духовно. Тя разпродаде всичко, останало от бизнеса й с дрехи, и стартира нов живот в Дубай.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР