Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз реши да спъне за

...
Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз реши да спъне за
Коментари Харесай

Мегз отново напада плеймейтката Ася Капчикова! Ще създам по-евтини и по-качествени бански, каза бизнес дамата!

Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз реши да спъне за следващ път бизнес начинанията на врагинята си Ася Капчикова, пипе БЛИЦ.

Бившата брадърка показа, че този път ще превземе пазара с нова линия бански костюми, които ще са тройно по-евтини от моделите на плеймейтката, написа “Телеграф”. Враждата сред двете дами стартира при започване на тази година, откакто екс- Крисковицата разкри детайлности за непогасените задължения на Каканашева.

Мегз на собствен ред избухна, споделяйки, че не дължи нищо и акцентира, че русокоската преувеличава, с цел да добие известност на непознат тил. Оттогава и двете сипят остри рецензии една против друга в обществените мрежи. На ход е Миглена, която разгласи, че лятната й сбирка с бански костюми ще е реалност до броени дни. Част от първите модели към този момент са оповестени на формалната страница на дизайнерката. Тя съумя да изпревари Капчикова, която първа показа, че интензивно работи по личната си линия. “яе заложа на ярките цветове, защото основават настроение”, бе споделила Ася.

Точно същите е избрала и някогашната брадърка, която напълно съзнателно качи фотоси в обществената мрежа, наблягайки, че става дума за лимитирана серия. Между 20-40 лв. костват моделите на раковската Коко Шанел, до момента в който цените на Капчикова варират от 50 до 100 лв.. Кошмар и за двете бизнесдами обаче е марката на Николета Лозанова. “Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и тропот, както единствено аз го мога”, сподели преди време НиЛо.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР