Екстрасенси в Кентъки са посочили точно местонахождението на изчезнало 17-годишно

...
Екстрасенси в Кентъки са посочили точно местонахождението на изчезнало 17-годишно
Коментари Харесай

Полицаите онемяха: Екстрасенски откриха изчезнало 17-г. момиче за минути

Екстрасенси в Кентъки са показали тъкмо местонахождението на изчезнало 17-годишно момиче. На това място полицията я откри.

Хейли Мери Мартин изчезна преди седмица. Или по-точно, тя просто избягала от у дома след свада с татко си. След като тийнейджърката не се върна у дома три дни и не можа да бъде открита с другари и родственици, родителите на момичето се обърнаха към полицията.

Органите на реда направиха всичко допустимо, само че не откриха нито една диря. Жителите на региона започнаха да приказват към този момент, че момичето е изнасилено и убито, тъй че шерифът Крис Куир даже се съгласи на помощта на екстрасенси, които непринудено да намерят изчезналата Хейли благодарение на своите паранормални качества.

Екстрасенсите се събраха в къщата на родителите на изчезналото момиче и демонстрираха качествата си пред шерифа и полицията. Изводът им беше следният: Хейли е жива, тя е в прилежащия квартал Скотс, криейки се в къщата на инцидентни познати, които от добрина са приютили тийнейджърката, без да знаят същинската история на нейното „ пътешестване “. Полицията към този момент била тръгнала по нейните стъпки и те са на път да намерят бегълката.

Точно това се случило. И макар че, както по-късно ще каже шерифът Крис Куиър, психиците в този случай не могли (или по-скоро нямали време) да оказват помощ на полицията, той е уверен, че на тях може да се разчита в полицейските следствия. Крис чувал и чел, че хората с паранормални качества оказват помощ на полицията и управляващите, само че в действителност не вярвал в това. Сега подозренията му изчезнали и скептицизмът бил доста понижен.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР