Екстра Нина влезе в шумна разправия с бившите си продуценти

...
Екстра Нина влезе в шумна разправия с бившите си продуценти
Коментари Харесай

Екстра Нина: Продуцентите от Съни Мюзик убиха кариерата ми!

Екстра Нина влезе в шумна препирня с някогашните си продуценти от „ Съни Мюзик”, които на този стадий продуцират само Лияна, писа "Уикенд ".

В предишното компанията бе много солидна, а перлите в каталога ѝ бяха Азис, Софи Маринова и Бони.Войната се развихря в обществената мрежа, а двата враждуващи лагери не пестят сили и причини. Всичко стартира от чат с обожател, в който от "Съни Мюзик " загатнаха, че Екстра Нина имала неприятности с данъчните и по тази причина не била толова дейна в кариерата си. Фолкпевицата много бързо научи за диалога, тъй като незабавно пусна детайлно обяснение във фейсбук профила си. В него Екстра Нина, която сега твори като реализатор на "Пайнер ", акцентира, че имала 3-годишен контракт със "Съни Мюзик ", съгласно който трябвало да ѝ издадат албум. Певицата записала цели 17 песни, които сама си платила, както акцентира тя. Имали спогодба да снима клипове, само че това не се случило и изпълнителката платила реализирането на клипове към осем песни.

"Съгласно ангажимента, трябваше да ми платят клиповете и да издадат албума. Чаках 3 години, вложих непрекъснато, изгубих ужасно доста пари – вероятно над 150 000 лв., както и работа. Убиха ми кариерата напряко! Това е най-неудачният ми интервал, за който постоянно ще скърбя. Още ме е гняв, че по този начин се подведох. Ако бях престъпница, както ме упрекват, за какво съм на независимост и за какво „ Пайнер” още веднъж подписа контракт с мен? "Съни Мюзик " се подиграха и с колежката ми Весела, която заведох при тях. Направих огромна неточност, че им се доверих и съвсем подведох и сестра ми Цветелина да работи с тях. Доколкото разбирам, през последните години са изгубили най-успешните си реализатори – за какво ли? Щастлива съм, че този интервал е към този момент зад тила ми и още веднъж работя с експертите на "Пайнер ", само че и до през днешния ден почитателите ме питат за неиздадения албум "Чисто нова ", споделя Екстра Нина.

Певицата акцентира, че не приема обвиняванията им, освен това оповестени като коментар под клип на колежка, която работи с тях. Не била наясно какво целят - дали сензация или възмездие, защото и "преди разказвала тези истини в медиите ". "Ако сме нямали контракт, за какво ме въртяха с тяхното лого по „ Фен ТВ”, разгласиха публикации за мен и ми качваха клиповете в интернет? Недоумявам! ", гневи се Екстра Нина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР