Експертите твърдят още, че вътрешността на планетата се охлажда, в

...
Експертите твърдят още, че вътрешността на планетата се охлажда, в
Коментари Харесай

За Това Се Мълчи! В Момента На Луната Се Случва Нещо Колосално, Адски Трусове! Земята Е Застрашена

Експертите настояват още, че вътрешността на планетата се охлажда, вследствие на което тя стартира да се свива като стафида. Но защото кратерите по повърхността й са много нежни, те се разпадат при всички земетресения, водещи до нейното наваляване. Появата на нови планински вериги по повърхността, е белязана и от появяването на разломи. А измененията ясно се виждат върху новите фотоси от повърхността на галактическото тяло.

След като данните за Луната от 60-те и 70-те години са изследвани и съпоставени със фотоси, направени от спътника на НАСА през 2010 година, е открито, че е имало минимум 8 труса, които са породени от преместването на плочите на Луната. Спътникът на Земята не е изумен от метеорити, а просто претърпява земетресения, написа разкрития.

Експертите записват и по-нови придвижвания върху лунната повърхнина. Трусовете са прекроили до неразбираемост огромна част от лунния ландшафт. Предположенията са, че това се дължи точно на тези придвижвания. А те от своя страна са породени от обстоятелството, че ядрото на Луната, за разлика от това на Земята — изстива. А това води до стесняване на целия сателит, написа tocka.com.mk

Експертите считат още, че и през днешния ден се случват сходни земетресения и свиването продължава, а фотосите демонстрират и по-скорошни придвижвания — формиране на нови хълмове по повърхността на Луната.

На фотосите, които Аполо 11 прави от 1969 до 1977 година, се виждат 28 труса. А в следствие са се случвали и други, които тотално преобразяват спътника на нашата планета.

Учени от НАСА с нови разкрития за Луната сн. Туитър

Експертите се надяват, че скоро ще могат да се върнат на Луната и ще открият каква е обстановката през днешния ден.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР