Експертите са съставили списък на най-вредните ежедневни дейности, извършвани от

...
Експертите са съставили списък на най-вредните ежедневни дейности, извършвани от
Коментари Харесай

Вредните ежедневни навици, които правим без да се замислим

 клетъчен телефон

Експертите са съставили лист на най-вредните ежедневни действия, осъществявани от голям брой хора по целия свят. Списъкът включва следните дейности:

Миенето на зъбите след закуска

Опасно е, защото способства за изтъняването на емайла на зъбите, изключително в случай че сте яли зеленчуци и плодове. Лекарите предлагат миенето на зъбите да е единствено 40 минути след хранене, с цел да може калцият, съдържащ се в слюнката, да се включи в процеса на възобновяване на зъбите. Веднага след лека закуска по-добре просто да изплакнете устата си.

Отварянето на прозорците

През отворения прозорец в стаята обхванат горещите автомобилните газове, които могат да допринесат за главоболие, рак и сърдечни болести.

Топленето на храна в микровълнова в пластмасов резервоар

Фталатите, които се съдържат в пластмасата, при загряване в микровълнова фурна могат да попаднат в храната и това да повлияе неподходящо на качеството на спермата или дапровокира хормонална непълнота. Вместо това, лекарите предлагат потреблението на стъклени съдове или поддържането на топла храна в термос за храна.

Проверката на фейсбук преди сън

Според специалисти, потреблението на модерните джаджи след 21:00 часа води до обстоятелството, че хората се разсънват заран слаби и изтощени. Системната липса на сън в такава обстановка може да аргументи гибел вследствие на исхемичен инсулт

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР