Експерти от Bullsoft и Acronis ще отговорят на въпроси, свързани

...
Експерти от Bullsoft и Acronis ще отговорят на въпроси, свързани
Коментари Харесай

Безплатен семинар: „Киберсигурност за бизнеса 2023 – новите предизвикателства”

Експерти от Bullsoft и Acronis ще отговорят на въпроси, свързани с инструкция NIS2

Защитата на фирмените данни е от основно значение за всеки бизнес (илюстрация: Bullsoft)

В началото на 2023 година Европейската комисия одобри нова инструкция за киберсигурност NIS2, която всички държави- членки би трябвало да приложат в своето законодателство. Това е предизвикателство за бизнеса – участниците на пазара би трябвало да покрият минималните критерии за киберсигурност, с цел да бъдат устойчиви в новата цифрова действителност.

Компаниите, утвърдени за финансиране по процедура „ Решения в региона на осведомителните и информационни технологии и киберсигурността в дребните и междинните предприятия ”, могат да се възползват гратис от услугите по отчитане и администриране на плановете си към Министерство на нововъведенията и растежа, оповестиха от доставчика на ИТ решения Bullsoft, който провежда безвъзмезден семинар „ ” взаимно с Acronis, един от международните водачи в решенията за киберзащита.

Днес информацията е измежду най-ценните активи на всяка компания. Защитата на фирмените данни е основен миг, защото загубата им, породена от човешки неточности или външна интервенция, може до докара както до съществени финансови и организационни последствия за всеки бизнес, по този начин и до загуба на доверие от клиенти. На процедура всяко устройство, обвързвано с интернет може да бъде хакнато. Колко значими са в действителност данните обаче, постоянно излиза наяве едвам когато те липсват.

Bullsoft оказва помощ на бизнеса в даването и внедряването на сложни интелигентни решения, свързани с осведомителна и киберсигурност, възобновяване и бекъп на данни, създаване на системи за архивиране и системи за отбрана на информацията в местна мрежа, внедряване на ISO 27001 за осведомителна сигурност и придобиване на нужния хардуер.

„ Тези от вас, които ни се доверят, ще могат да се възползват гратис от услугите по отчитане и администриране на плановете си към Министерство на нововъведенията и растежа. На Ваше разположение ще бъдат специалисти по европейски планове с над 18-годишен опит! ”, прецизираха от Bullsoft и поканиха всички заинтригувани да се причислят към семинара „ Киберсигурност за бизнеса 2023 – новите провокации ”, който ще се организира на 5 април от 9.30 до 12.10 ч. в офиса на Acronis – NV Tower, ул. „ Г.М.Димитров ” 59.

Събитието е изцяло бeзплатно, като е нужна само. По време на семинара специалисти от двете компании ще отговорят на следните въпроси, свързани с NIS2:

Лектори на семинара ще бъдат Иван Дудин, районен търговски шеф в Аcronis, Слав Умленов, акаунт управител в Акронис; Ивелина Борисова, шеф Bullsoft, и Евгени Борисов, Bullsoft. Програмата на събитието включва и сесия с въпроси и отговори.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР