Експертен екип от професори, лекари, инженери и предприемачи е съсредоточен

...
Експертен екип от професори, лекари, инженери и предприемачи е съсредоточен
Коментари Харесай

Професори, лекари, инженери и предприемачи в листата на ПП МИР в Стара Загора

Експертен екип от професори, лекари, инженери и бизнесмени е концентриран в листата на Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) в Стара Загора. Водач на листата е ръководителят на Симеон Славчев. 

" Стара Загора, има неповторими дадености за туризъм. Минералните извори са едни от тях. Страната ни е на второ място в света по брой минерални извори, включително и лечебни. Целта на Политическа партия МИР е това да стане главен и предпочитан бранш в България. Нашите специалисти пресметнаха, че 70% от Брутният вътрешен продукт на страната може да се генерира от туризъм ", съобщи Симеон Славчев. Той сподели, че различен главен приоритет на Политическа партия МИР е развиването на селското стопанство и връщането на ролята на българското село. Идеята е този основен бранш в стопанската система да се възроди  и да се трансформира в един от главните браншове за експорт български артикули и артикули.

Транспортът, инфраструктурата и логистиката е другият главен приоритет на партия МИР, посочи още Симеон Славчев. „ Област Стара Загора има всички естествени дадености и за развиването на туризма, на селското стопанство и превоза, инфраструктурата и логистиката. Тя е натурален транспортен център на Южна България и задачата на Политическа партия МИР е да превърнем региона в транспортния хъб на България и Европа. Това ще сътвори както доста нови работни места, по този начин и ще докара големи вложения ", разяснява още водачът на партия МИР и лидер на листата в Стара Загора Симеон Славчев.

Той показа концепцията на партия МИР за въвеждането на социално-пазарното стопанство, по известно като немски стопански модел, направило Германия една от най-силните стопански и индустриални страни в Европа и света. 

Той показа и финансовата децентралзиация на българските общини като различен главен приоритет в предизборната стратегия на партия МИР, като посочи, че това ще подтиква локалното самоупправление и по-голямата част от средствата ще останат в общините. Така съгласно Политическа партия МИР, всички региони в България ще имат опцията да се развиват отмерено.
 Партия МИР се зарече да направи България същински транспортен хъб Партия МИР се зарече да направи България същински транспортен хъб
" Партия МИР си слага за цел България да стане същински транспортен хъб ". Това съобщи водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев по време на кръг...

Листата на Политическа партия МИР в Стара Загора:

Симеон Славчев е лидер на листата. Той е ръководител на Политическа партия МИР и е инженер-магистър по „ Индустриален мениджмънт " от Техническия университет София. Има над 15 години управнически опит, като управител и шеф на компании и началник на планове. Владее немски, британски и съветски език. Женен с едно дете.

Втори в листата е доцент доктор Светла Цветкова. Тя е академични учител от УНСС по ръководство, маркетинг и човешки запаси. Доц. доктор Светла Цветкова се кандидатира за депутат с персонална идея, отдадена да пази ползите на българските деца и на техните родители и най-много на родителите на деца с проблеми в развиването. Тя се включи в националната акция „ Гласувай за децата! Стани бранител на децата! " на Национална мрежа на децата и подписа декларация, че ще стане ревнив бранител на правата им. 

„ Като майка, години наред съм изпитвала човешка болежка, преодолявала съм доста тествания и компликации и съм се изправяла пред доста провокации, свързани със опазване на здравето и образованието на моето дете! Пристрастна съм към проблемите, свързани с развъждането на деца с проблеми, както и с живота и всекидневието на българските деца. Смятам, че всички те заслужават здравословна и насърчаваща развиването им среда ", съобщи доцент доктор Цветкова.

Трети в листата е инж. Мико Леви, който е един от водещите специалисти на Политическа партия МИР в областта на застраховането. Притежава забележителен опит както в България, по този начин и в Руската федерация. 
 Симеон Славчев: Политическа партия МИР ще спре подмяната в България * Симеон Славчев: Политическа партия " МИР " ще спре подмяната в България*
Политическа партия МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) ще спре подмяната в България и ще способства за същинската смяна в политическия, икономичес...

Водещият специалист в региона на превоза, инфраструктурата и логистиката проф. доктор Симеон Ананиев е на четвърто място в листата. Той е учител по спедиция, статистика и ръководство на превоза във ВТУ " Тодор Каблешков " – София и водещ специалист от Политическа партия МИР, който е създал стратегия и дълготрайна визия за превоза, инфраструктурата и логистиката.

Проф. доктор Ананиев е ръководител на Асоциацията на българските железопътни превозвачи и Клъстер Зелен Транспорт, член на УС на Българската асоциация на движимостите лица и специалистите, правосъден специалист (вещо лице) в описите на Министерство на правораздаването на България за осъществяване на транспортно-икономически експертизи. Основните сфери, в които работи, са интегрирани транспортни системи и инфраструктура, транспортна логистика и интермодални транспорти. 

На пето място в листата е доктор Александър Колев, шеф на незабавен медицински център, а на последващо място е Румен Минев. Той е основен секретар в консулството на Узбекистан в България. Преди това е работил в разнообразни предприятия и има забележителен опит в търговията на пазарите в Руската федерация. Бил е и търговски шеф.

Административният шеф на Бургаския свободен университет проф. доктор инж. Радостин Долчинков е седми в листата на Политическа партия МИР в Стара Загора. Той е декан на Центъра по информатика и механически науки към висшето учебно заведение. Професорът е ръководител на Държавната изпитна комисия по промишлен мениджмънт в Бургаския свободен университет и е един от най-изявените учени в региона на индустриалния мениджмънт и машинното инженерство.

Адвокатът Мартин Благоев е един от водещите експерти-юристи на Политическа партия МИР и е на осмо място в листата, а предприемачът в селското стопанство и строителството Драгомир Дечев е на девето място в листата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР