Експертът на Има такъв народ Мика Зайкова повдигна завесата кой

...
Експертът на Има такъв народ Мика Зайкова повдигна завесата кой
Коментари Харесай

Мика Зайкова повдигна завесата кой ще бъде премиер, ако ИТН получи мандата

Експертът на ИТН Мика Зайкова повдигна завесата кой ще бъде министър председател, когато партията на Слави Трифонов получи мандат за сформиране на държавно управление.

Според нея Трифонов няма упоритост за политически пост.,,Слави ще реши какво да прави. Не политическо лице би трябвало да застане отпред на държавното управление. Трябва да застане човек от екипа, който ще извършва програмата, който има знания. Да, имам концепция за това лице, само че няма да ви кажа. Все отново аз съм от гражданската квота ", съобщи Мика Зайкова в изявление за Народоосвободителна въстаническа армия.

На въпрос дали засяга Ива Митева Зайкова отвърна, че министър-председателят не може да бъде физкултурник или пожарникар.,,Когато ми предложиха да стана част от,,Има подобен народ " – не ми беше по никакъв начин смешно. Това си е сериозна работа. На моите години да се хванеш с политика си е чисто премеждие. Но видях, че тези младежи желаят да създадат нещо, и то да го създадат почтено. И защото работих с тях по програмата, в началото се сепнах, само че по-късно взех решение да отида при тях и да оказа помощ ", сподели Зайкова.

А за какво Слави не се демонстрира обществено, а единствено посредством статуси във Facebook разяснява специалистът съобщи, че е въпрос на темперамент и че няма планове да ръководи, нито пък да застана зад някоя политическа мощ.,,Аз не се виждам като министър. Моля ви се, времето ми от дълго време е минало. Виждам се като човек, който може да оказва помощ на младите. Времето ми за кариера от дълго време е минало ", заключи Мика Зайкова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР