Експерт направи интересна прогноза за това, което ще се случи

...
Експерт направи интересна прогноза за това, което ще се случи
Коментари Харесай

Политологът Ганев: Не може да има кабинет без ГЕРБ или ДПС

Експерт направи забавна прогноза за това, което ще се случи след изборите на 2 април.

Политологът Димитър Ганев от организация „ Тренд ” показа опциите за постоянно държавно управление и възможните обединения след идните избори на 2 април.

„ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ” имаха опция да се направи парламентарен съюз и в предното държавно управление и те да вземат първи мандат, само че не мисля, че това щеше да промени крайния излаз – следващи избори ”, счита той.

„ Очевидно ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” ще запазят болшинството си от 130 мандата, което имаха и в предходния парламент. Не може да има кабинет обаче без ГЕРБ или Движение за права и свободи ”, сподели още Ганев пред Нова Тв.

Той акцентира, че „ Възраждане ” не желаят с никого да се коалират, по тази причина се изваждат от уравнението.

" ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи наподобява мъчно постижима коалиция поради слабия заем на доверие на сходен кабинет. А и зависи от резултата на Българска социалистическа партия, тя може да се окаже на ръба на болшинството. Ще бъде трудно ”, счита той.

Той посочи, че оповестеното проучване на „ Тренд ” е направено преди излизането на „ Магнитски ” и Конгреса на Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР