Експедиенти на DER Touristik – втората най-голяма туристическа компания в

...
Експедиенти на DER Touristik – втората най-голяма туристическа компания в
Коментари Харесай

Търговски агенти на DER Touristik: Ще препоръчваме Албена на нашите клиенти

Експедиенти на DER Touristik – втората най-голяма туристическа компания в Европа, част от немската REWE Group, посетиха ваканционно населено място „ Албена “ за тридневен информативен тур. В рамките на визитата търговците се срещнаха с цялостния артикул, предлаган от българския курорт – хотелско настаняване, бюфетни и à la carte заведения за хранене, SPA & Wellness центрове, аквапарк, спортна, културна и конгресна инфраструктура.

„ Следващата ми отмора ще бъде в Албена! Мечтая за подобен хубав плаж, невероятни хотели и благоприятни условия за почивка “, показа в края на престоя си Керстин Дотзел от райзебюро Албатрос. „ Философията за стабилно развиване на компанията - вложения в зелена сила и локалната общественост, са по този начин значими през днешния ден, с цел да успеем да запазим всичко, което имаме и за бъдещите генерации. Ще описвам на всеки в Германия за Албена, тъй като Вашите старания и достижения би трябвало да доближат до нашите клиенти “, добавя Анете Спиекер от райзебюро Гросенхайм. Специалистите оцениха високо неналичието на презастрояване, с което са се сблъскали в други курортни комплекси по крайбрежието, отсъствието на мощен авто трафик, сигурността, както и съществуването на минерална вода, която към този момент е търсена от клиентите им в Германия под формата на лечебни и рехабилитационни пакети.

Преди да се върнат вкъщи, експедиентите попълниха специфична анкета, в която споделиха всички свои усещания и рекомендации, а един от тях завоюва почивка през лятото на 2023 година, комплимент от ваканционно населено място „ Албена “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР