ЕКСКЛУЗИВНО: Респ. Рашида Тлаиб е част от тайна социална медийна

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Респ. Рашида Тлаиб е част от тайна социална медийна
Коментари Харесай

Рашида Тлаиб, член на тайна група във Фейсбук, където прославяха терористите от Хамас

ЕКСКЛУЗИВНО: Респ. Рашида Тлаиб е част от загадка обществена медийна група, в която нейните членове възхваляваха Хамас във войната му с Израел, откакто терористичната група атакува и умъртви стотици почтени израелски цивилни предишния месец, откри Fox News Digital.

Мичиганският демократ е член на групата на Палестинско-американския конгрес във Фейсбук. Групата е скрита от нечленове и не се демонстрира в търсачката на платформата, макар че Fox News Digital съумя да получи достъп до нея.

Основателят на групата, Махер Абдел-кадер, който има необятни връзки до Tlaib и също по този начин е бил свързван с други демократични политици, в предишното е бил подложен на рецензии за своите антисемитски изявления в обществените медии, в това число въпроси дали Холокостът в миналото е имало.

Палестинецът Групата на Американския конгрес, на която Tlaib е член, показа изявления в интерес на Хамас след смъртоносната офанзива против Израел на 7 октомври.

На 12 октомври един член на групата разгласява: „ Ние не Не желаеме да те хвърлим в морето... желаеме да го яздиш назад откъдето пристигна. " Съобщението беше съпроводено от фотография на стара израелска жена и войник ​​на Хамас, който я държи в плен.

На 19 октомври различен член на групата написа за „ достиженията “ на „ опозиция в Северна окупирана Палестина “, в това число десетки мъртви израелски бойци. Публикацията включваше фотография на войник ​​на Хамас.

„ От през вчерашния ден съм завързан към тв приемника и виждам новините “, разгласява член на групата на 10 октомври, обръщайки се към „ американските медии “ и казвайки: „ Вие и хората, които ви управляват, сте казусът, вие го създадохте преди съвсем 100 години, направихте го формален преди 75 години и от този момент подхранвате неговия пламък. “

„ Вие смятате Хамас за терористична организация и аз няма да диспутирам с вас в това време, когато излъчвате, че те са убивали дами и деца, допускам, че това е, което терористите вършат в това време, без да се загатва убийството на палестински дами, деца и целия фамилии, убити всекидневно (sic) от [миролюбивата] страна Израел, употребявайки американски дарове от оръжия и изтребители. "

" Вчера не видях Хамас, видях внуците ( sic) на бежанците, които етнически прочистиха от родината си, атакувайки внуците (sic) на колонистите, които ги изпратиха в диаспората, " по-късно пишат те.

Няколко членове също разгласява про-Хамас известия и фотоси тази година преди офанзивите.

Tlaib стана член на групата преди шест години и разгласява в нея по време на акцията си за Конгреса през 2018 година На идната година тя беше подложена на рецензии, откакто отчет в Daily Caller News Foundation разкри нейното участие и множеството антисемитски изявления в групата. нейните мнения след кървавата инвазия на Хамас и последвалата война. В значително алегоричен жест, Камарата на представителите гласоподава да я осъди с 234-188 гласа предходната седмица като публично обществено неодобрение за нейните последни анти-израелски мнения, направени след борбата на еврейската нация против терористичната формация. Нейният офис в Конгреса не отговори на настояването на Fox News Digital за коментар.

Тлаиб има дълга история с Абдел-кадер, създателят на групата на Палестинско-американския конгрес, който неведнъж е пропагандирал антисемитски тайни теории през годините. Преди това той показа видео, което назовава евреите " демонски " и слага под въпрос дали 6 милиона от тях са починали в Холокоста. По-късно той отхвърли тези мнения.

Abdel-qader е взел участие в няколко събития за набиране на средства с Tlaib през годините и също се е появявал на няколко фотоси с нея, оповестени в сметки в обществените медии.

Палестинският деятел освен беше основен набирач на средства за Tlaib, в това число персонално подари минимум $6500 за нейната акция от 2018 година насам, само че той беше и ръководител на финансовата й комисия по време на нейната акция за Конгреса през 2018 година

Tlaib го показа с купата на събитие в акцията и му връчи орден през април 2018 година в символ на признателност за помощта му при встъпителната й акция.

В понеделник Abdel-qader разгласява брошура на страницата си във Фейсбук, рекламираща акция за набиране на средства в Чикаго за Тлайб и демократката от Пенсилвания Съмър Лий, две конгресменки, които съгласно него „ с цялото си сърце (sic) поддържат “ своята общественост и „ справедливата идея на Палестина “.

Откакто Израел стартира контраофанзива против Хамас, Абдел-Кадер участва на пропалестински митинги в Съединените щати и разгласява антиизраелски известия на страницата си във Фейсбук.

Например на 19 октомври, Abdel-qader разгласява: „ Въздушният удар на израелските нацисти (sic) против арабската болница Ahli умъртви повече от 500 души, спре клането в този момент. “

В реалност несполучливо изстрелване на ракета от палестинската страна е отговорно за удари болничното заведение. Въпреки това Tlaib и други повториха лъжата, че израелците са го блъснали, даже откакто отчетите демонстрираха, че това не е по този начин.

И в допълнение към Tlaib, Abdel-qader също сподели поддръжка за няколко други прогресивни политици, в това число сътрудника от „ Squad “ Кори Буш от Мисури.

Буш взе участие във виртуално набиране на средства в Zoom с Abdel-qader през септември 2021 година, съгласно неговия заключен от този момент акаунт в Instagram. През ноември същата година Абдел-кадер разгласява брошура за набиране на средства за Буш за банкет, проведен от Палестинския комитет за взаимност в Сейнт Луис и Мюсюлманската общественост на Сейнт Луис, които събират дарения сред $100 и $2500 за акцията на Буш.

Изглежда, че той е дарил $250 за нейната акция за набиране на средства.

Противоречивият деятел също е водил акция с няколко други демократи, в това число кмета на Ню Йорк Ерик Адамс и прокурора на Минесота Генерал Кийт Елисън, наред с други.

Абдел-кадер не отговори на настояването на Fox News Digital за коментар.


Оригинален източник на публикация: Рашида Tlaib член на загадка група във Фейсбук, където популяризират терористите на Хамас

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР